Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Baskısı

krem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar transfer baskı ile uğraşiyorum logoları genellikle sublime boyası ile çıktı aliyoruz. Ancak elime genen bazı logolarda transfer kağıdı üstü plastik transfer bora ile kaplanmış toz (Şeker) serpilerek fiksenden geçirilmiş durumda; bu tür logolar hangi yazıcıdan ve hangi boya ile yapıldığını çözemedik. Sublime ile denedik olmadı lazer çıktı aldıktan sonra ustünü boya ile kaplama yaparak fikseden geçirdik biraz oldu gibi ama elimizdeki logolar gibi olmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursalar çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.

yaşar aydıncıla

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım görmüş olduğun baskı büyük olasılıkla platik transferdir bu baskı djital ortamda değil seriğrafi sistemiyle basılmıştır isterseniz daha açık bilgi verebilirim

dijiman

🌱Yeni Üye🌱
okmeydanı perpa ticaret merkezinde promocare firması bu malzemeleri satıyor hatırladığım kadarıyla onlarda vardı

krem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaşar bey bende plastik transfer baskı işini yapiyorum. okul formaları için logo çıktısı almak için hp 1600 renkli lazer yazıcı aldım. Yazıcıdan aldığım logo çıktısına plastik transer boya ile kaplama yaptıktan sonra toz şekerden geçiriyoruz ve fikseden 170 derece bant hızı olarak 12,5 olarak ayarliyarak fikseden geçirdikten sonra okul formalarına basiyoruz. İstediğim randımanı alamiyorum. Logolar çok soluk çıkıyor kaplama boyası ile renkler karışıyor. Bu konuda ne yapmam gerekir.Yardımcı olursanız sevinirim saygılar.