Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adam beğendiniz mi diye yazmış. Bende beğenmedim. Sen niye çıkıyorsun 3.biri olarak ortaya onu anlamış değilim. Beğendin mi sorusunun yanıtı ya beğendim ya beğenmedimdir. Ben kötü yapıyorum diye adamın yaptığını beğeneceğim diye bir kaide mi var. Saygılar. :smile:
Biliyor musun? Senin gibilerden de çok oluyor bu forumda. Ben gülüp geçmeyeceğim. Gayet yerinde bir yoruma yaptığınız bir sonraki cevap yine yukarıdaki gibi olursa elim sadece teraziye gidecektir.
Eleştiri olumlu yapılması zorunlu olan bir şey değildir.
Biliyor musun? Senin gibilerden de çok oluyor bu forumda. Ben gülüp geçmeyeceğim. Gayet yerinde bir yoruma yaptığınız bir sonraki cevap yine yukarıdaki gibi olursa elim sadece teraziye gidecektir.
Eleştiri olumlu yapılması zorunlu olan bir şey değildir.
Ücretsiz iş hiçbir şekilde teklif edilemez. Ayrıca karikatürden kastım. O olay uzaaar gider sonunda karikatürü bile çizilir anlamında. Tartışmaya girmeye lüzum yok. Takibe devam.
Ücretsiz iş hiçbir şekilde teklif edilemez. Ayrıca karikatürden kastım. O olay uzaaar gider sonunda karikatürü bile çizilir anlamında. Tartışmaya girmeye lüzum yok. Takibe devam.