Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar bir site için yapmış olduğum logolar var. Aslında tabela olarak kullanılacaktı ama logo olarakta kullanmak istediler bende ona göre çalıştım. Yorum ve önerilerinizi alabilirmiyim :angel:
sanal ortamda kullanılacaksa uzerınde durulduğu zaman guzel olabılecek çalışmalar ufak duzeltmelerle tabi, ama şöyle bi inceledim logolarınız bunların hepsi baskıda sorun yaratır bilginize tabi kullanılacaksa başlarılar
çalışmalar hoş eline sağlık ...ama bencebu çalışmaların birde siyah beyaz hallerini dene ve özellikle gradiant'ı az kullanmamaya çalış hatta hiç kullanma.çünkü burdaki çoğu arkadaşta bilirki logonun ilk kuralları arasındadır efektler i ve gölgeleri mümkün mertebe kullanmamak ve gerçekten baskıdada problem yaratabiliyor..emeğine sağlık tekrar..
bence yeniden dene ve bu yaptıklarından bağımsız olsun. logoda green kelimesi geçiyor diye içine yaprak objesi koymak zorunda değilsin. green yazısının yeşil olması zaten bir anlam katıyor tekerrür edip yaprak koyman anlam bozukluuna yol açıyor nacizane görüşümle. emeğine sağlık kolay gelsin
1 numara on numara olmus....4 numarada fena değil...ancak 1 numaradaki kelebeği h üstüne koysak daha güzel olur gibime geliyor.....4 numarada da yazi daha belirgin olabilirdi...
2. hariç diğerlerini beğendim ama ilk çalışmada yaprak "n" harfinin üzerini baya bi kaplamış okunmakta güçlük çektirebilir 3. çalışmada ise gölge efekti olarak sarı kullanman doğru olmamaış sanki ve 4. çalışma diğerlerinden farklı olarak güzel olmu...tebrik ederim
bende çoğu arkadaş gibi, bir numaralı çalışmanızı beğendim... Sadece yaprağı biraz daha yukarıya almanız ve verdiğiniz efekti kaldırmanız önerisinde bulunmak istiyorum... Emeğinize sağlık.