Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla dogru soyluosun ama ınan en yakın bu oldu abartı yaptım bıraz mustang atları cok hırcın ve kuvvetlı atlar oldugu ıcın abartmayı tercıh ettım yorumun ıcın teskkurler
içerideki İÜ'nün amblemi çok zayıf kalmış, kaldırsanız daha iyi olur sanki. bir de, elipsin içindeki lacivert de renk uyumunu bozmuş diye düşünüyorum. gri veya bordo-kiremit rengi kullanılabilir.
içerideki İÜ'nün amblemi çok zayıf kalmış, kaldırsanız daha iyi olur sanki. bir de, elipsin içindeki lacivert de renk uyumunu bozmuş diye düşünüyorum. gri veya bordo-kiremit rengi kullanılabilir.
ya valla gercekten haklsıın İÜ nün amblemini koymayı hıc dusunmuyordum ama ıstenılınce yapıcak bısey yok toptakı lacıverte gelınce gozumu pek rahatsız etmemıstı ama su anda verdgın onerı dogrultusunda rengını dedıgın tonlarda ayarlıyıp bı bakıcam yorumun ıcın cok teskkurler