Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lokanta için logo , eleştirilerinizi bekliyorum.

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
g3ghl.jpg

g3gjv.jpg

g3gl9.jpg

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
üç numara fena olmamış sadece içteki çizgiyi biraz daha inceltebilirsin ayrıca yapraklar çok sırıtmış üstteki birleşen çizgiyle aynı renk yapabilirsin ya da tamamen kaldır pide et balık aralarına tire koyabilirsin eline sağlık.

Rabia Yılmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
üç numara fena olmamış sadece içteki çizgiyi biraz daha inceltebilirsin ayrıca yapraklar çok sırıtmış üstteki birleşen çizgiyle aynı renk yapabilirsin ya da tamamen kaldır pide et balık aralarına tire koyabilirsin eline sağlık.

işte bunları ben söyleyecektim :)

Demetyildiz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk çalışma üzerinde yoğunlaşın. ma®tin'in dediği gibi pide-et-balık şeklinde tireler kullanın.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆

elinize sağlık güzel yorum. :smile:

miraj

🌱Yeni Üye🌱
İşletme adını kuruluş yerinde dikili olan asmadan alıyor . yani asma yaprakları o yüzden var . ve ilk logo da da kullanılmış.
yorumlarınız için çok teşekkür ederim son hali böyle bunun için de yorumlarınızı bekliyorum bu işlerde amatör bile sayılmam. yardımlarınıza, yorum olarak tabi ihtiyacım var . Tekrar teşekkür ederim...

Viewing image 9CLfK.jpg - Imageto image upload hosting - Imageto resim yükleme hizmeti

Viewing image Y8Iie.jpg - Imageto image upload hosting - Imageto resim yükleme hizmeti

Viewing image 8wyYu.jpg - Imageto image upload hosting - Imageto resim yükleme hizmeti

Extr

🌱Yeni Üye🌱
En sondaki çalışmada kullandığın kare form peçeteyi de anımsattığı için, lokanta için tasarladığın o amblem üzerine gitmende yarar olacaktır. Ayrıca, yaprakları çizginin diğer tarafına koyarak da çizgiyle birlikte Ç harfini oluşturabilirsin. Şimdiden kolay gelsin...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fttasarim / "www.fttasarim.com" Ferhat TÖZ

smt05

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu baskıya verildiğinde bazı hatalar göze çarpacaktır.Mesela en basitinden pikseller.O yapraklar kendi çizimin olsaydı piksel-piksel olmazdı.Zaten böyle baskılık logolar hem özgün,hem kaliteli olması için kendi çiziminiz olmalı.Ve logodaki font işi herzaman çok tehlikeli bakmışımdır.Telif hakkı bu konuda sorun oluşturabilir.

İyi tasarımlar.Umarım dikkate alırsınız :)

miraj

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlar için çok teşekkür ederim. ancak logo çok beyenildi . ben söylediklerinizi dikkate alarak birtakım değişiklikler yaptım hatta söylediklerinizi direk uyguladım fontu derledim çıktı alıp elimle üzerinde değişiklikler yaptım . amblemi de Ç hargine uyarladım yani bir kaç varyasyon sundum ama son gönderdiğim resimdeki en sonuncusunu beğendiler. tekrar teşekkür ederim çok yararlı oldu benim için herkese iyi çalışmalar...