valla kardeşim dediğim tarz brush yok göremedim bulamadım acil lazım bulabilirsen sen çook sevinirim çok dua ederim..
ÖRNEK BİR ÇALIŞMA MESELA ORDAKİ SEVGİLİ BRUSHLARI LAZIM
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Örnek Çalışma Dediğin Çalışmayı Ben Yaptım.
Psd'si Bile Hala Bende. Biri Alıp Adını Eklemiş Oraya.
Emek Hırsızı İşte. :emo1:
Siteyi Özelden Bekliyorum Merak Ettim Kardeşim. Başka Ne Çalışmaları Varmış.
O Brushlar Tek Tek Birleştirilmiştir. Yani Hepsi Farklı Farklı Yerlerden Alınıp Öyle Bir Brush Set Oluşmuş Bu Şekil Brush Setleri Yoktur Yani. Buda Bana Özeldir.
Sende Yapabilirsin. Yani Farklı Farklı Brushları Birbirine Entegre Ederek Sende İstediğin Brush'ı Üretebilirsin.
Umarım Mantığını Anlatabilmişimdir.
Siteyi Özelden Bekliyorum Merak Ettim Kardeşim. Başka Ne Çalışmaları Varmış.
O Brushlar Tek Tek Birleştirilmiştir. Yani Hepsi Farklı Farklı Yerlerden Alınıp Öyle Bir Brush Set Oluşmuş Bu Şekil Brush Setleri Yoktur Yani. Buda Bana Özeldir.
Sende Yapabilirsin. Yani Farklı Farklı Brushları Birbirine Entegre Ederek Sende İstediğin Brush'ı Üretebilirsin.
Umarım Mantığını Anlatabilmişimdir.
Demek istediğini anladım bu arada sen yok dedin ama ben buldum![]()
Bulduğuna sevindim.
Karayeles Konusuna Gelince %30 Çalışmaları Bana Ait Alıpda Kendi Adını Eklemiş İşte.
Geri Kalanlar İse Ordan Burdan Alıp Kendi Adını Eklemiş.
%5 lik Bir Oran Kendi Çalışmaları Onuda Sen Anlarsın Hangileri Olduğu.
Geri Kalanlarına Biraz Kendini Kandırmış Böylelerine Grafilamer Diyeceksin işte. Ezik. :rofl: :emo1:
O Konuyada Gerekli Cevap Yazıldı.
rıdwan birde 5 ve 6 cı çalışmlarını çook beğendim o 2 sinin anlatımını da gönderirsen sevinirim kardeşim..
cs2 de Yapmıştım 2007 de ilk photoshop'a Başladığım Zamanlarda :smile: Anlatımı Çok Zor. :surprised: yada benim için zor.
Grafilamer mi yeni bir terim mi ama güzel espriydi grafilamerBulduğuna sevindim.
Karayeles Konusuna Gelince %30 Çalışmaları Bana Ait Alıpda Kendi Adını Eklemiş İşte.
Geri Kalanlar İse Ordan Burdan Alıp Kendi Adını Eklemiş.
%5 lik Bir Oran Kendi Çalışmaları Onuda Sen Anlarsın Hangileri Olduğu.
Geri Kalanlarına Biraz Kendini Kandırmış Böylelerine Grafilamer Diyeceksin işte. Ezik. :rofl: :emo1:
O Konuyada Gerekli Cevap Yazıldı.
Senin için zor değildir rıdawan sen artık usatası olmuşsun bu işin yada başka bir sietede yapılışı varsa gönder ordan öğrenirim...
Bir Şey Düşünerek yapmadım o 2 resmi ps yi açtım gerisi kendini geldi psdleri duruyor gerçi.
ama motion blur-gaussin blur - ve layer modlarıyla oynadığımı hatırlıyorum. geri kalanlar brush zaten. :wink: