Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lütfen Yardım İlk Tabletim

gurdenizk

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar. Biraz araştırdım da max. 400 tlye iyi olarak bulduğum 3 tablet bunlar diye düşündüm daha iyi bir önerisi olan varsa lütfen yorum yapmaktan çekinmesin max.400liraya en iyi tablet nedir önerilerinizi beklemekteyim.>:|

Wacom Intuos Pen & Touch Small CTH 480-ENES | Bilimsel Eserler | Wacom yetkili satıcısı

Wacom Intuos Photo Pen & Touch Small CTH 490PK-N | Bilimsel Eserler | Wacom yetkili satıcısı

Wacom Intuos Pen Small CTL 480-ENES | Bilimsel Eserler | Wacom yetkili satıcısı

Benzer konular

teknobiyotik

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba öncelikle sorunuz teknik olmaktan ziyade satış ile ilgili gibi görünüyor
Aşağıdaki linkten seçmiş olduğunuz modellere bakabilirsiniz
Grafik Tablet - Çevre Birimleri

Teknik konuya gelecek olursak
Daha geniz çizim alanı kalemi daha hassas hareket ettirip daha detaylı çizimler yapmanızı kolaylaştırır küçük tablette bunu çizim yaparken zoom in yaparak sağlayabilirsiniz.

Bu sebeple biraz daha uzun ömürlü bir cihaz arıyorsanız büyük çizim alanlı tabletlere bakabilirsiniz

UC Logic Lapazz MN853 Athena M Pilsiz Kalem A6+ Grafik Tablet - Grafik Tablet - Çevre Birimleri

UC Logic Lapazz MNA62 Athena L Pilsiz Kalem A5 Geniş Grafik Tablet - Grafik Tablet - Çevre Birimleri

Aşağıdaki outlet ürünlerini daha ucuza daha büyük ve gelişmiş özelliklere sahip modeller olarak gözden geçirmenizi tavsiye ederiz
Outlet

Umarız yazdıklarımız yardımcı olmuştur.
teknobiyotik.com