Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mac nereden alınır?

oous

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tarlajans.com
arkadaşlar imac almayı düşünüyorum ama nereden en uygun ve ucuz alabilirim birde ram ve hdd yi nerde nasıl garantili bir şekilde yükselttire bilirim ? bu konularda fikirlerninizi yazarsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Türkiyede Apple marka ürünlerin tek distribütörü vardır. Dolayısıyla hangi mağazaya giderseniz gidin fiyatlar neredeyse aynıdır. Tabi mağazaların taksitlendirme seçenekleri değişken avantajlara sahip olabiliyor. iMac alacaksan tavsiyem 2 el bulabilirsen onu al. Çünkü 0 ile arasında çok fark oluyor. 0 alırsan zaten yanlış bilmiyorsam 3 yıl parça garantisi var. Sabit diski yükseltmene gerek yok çünkü zaten 250 gb kadar sabit diske sahipler, bellek için de tavsiyem, alırken hiç uğraşma, aldıktan sonra 1 tane 2 gb bellek al, fakat bunun için bilgisayardaki belleği söküp aynısından alman gerekir. Yani alacağın zaman bunu satıcıya göstermelisin. Aynı özelliklere sahip olmalı.

oous

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tarlajans.com
250 gb hdd bana yetmez çünkü montaj yapacam ve hdv montaj için kullanıcam bu yüzden çok düşük bir miktar.
bir iki yerde araştırma yaptım dediğiniz gibi taksitlerde çok farklar oluyor birde fiyatlarda da farklılıklar oluyor azda olsa
2. el'e ise nedense hiç bir şeyde güvenemiyorum :(