tristan78
🌟Usta Tasarımcı🌟
Çin malı makinelerin eksileri ve varsa artilari nelerdir?
bazi bolumlerde ilesitisim bilgileri paylasmak yasak demissiniz uyeleri uzaklastirmissiniz , ama bazi uyeler makine reklami yapip ilestisim bilgilerini paylasabiliyor ,
nasil oluyor acaba gold uyelik falan mi var bunun icin , bilgi verirseniz sevinirim ,
tesekkurler
Süpersin... ( Üyelik olduğunu zannetmiyorum.. Ben 270 mesaj atmışım, reklam yapan arkadaş 2 )
İstanbul Reklam olarak bu sitede bazı reklam banner alanları kiraladık. fakat biz ücretli reklam verdiğimiz halde site içerisinde bazı üyeler istediği şekilde reklam yapabiliyor. Bu konuda mesaj yazdım fakat nafile.. Mesajlarım içinde açık açık reklam yapmadığım halde uzaklaştırma bile aldım..
(Yönetici olan arkadaşa bu tarz mesaj yazdım diye uzaklaştırma aldım..)
Bu gibi kuralsızlıkların tekrar etmesi dolayısıyla.. Bu forumda Reklam Sektörü bölümü kan kaybediyor.
Forumda izleyici olarak kalmanın daha iyi olacağını düşünüyorum..
Erkan DERYA
cin mallarında tup omru ortalama 2000 saattır,buda o makinanın her gun kullanırsan en fazla 6 ay calısacagını gosterır,her 6 ayda bır yenı tup ıcın odeyecegın parayıda ustune koyarsan aslında cın makı makınalar her ne kadar ucuz gıbı gozuksede kalıte makınalarla aynı paraya gelıyor hem dusuk kalıtelı ıs alıp hemde bu kadar para odemek buda artık tuketıcının karar verecegı bır durumöozellıkle laser makına alırken mutlaka makınayı calısır vazıyette gorun ve daha once almıs ve kulanan kısılerle gorusmenızı tavsıye ederım
Süpersin... ( Üyelik olduğunu zannetmiyorum.. Ben 270 mesaj atmışım, reklam yapan arkadaş 2 )
İstanbul Reklam olarak bu sitede bazı reklam banner alanları kiraladık. fakat biz ücretli reklam verdiğimiz halde site içerisinde bazı üyeler istediği şekilde reklam yapabiliyor. Bu konuda mesaj yazdım fakat nafile.. Mesajlarım içinde açık açık reklam yapmadığım halde uzaklaştırma bile aldım..
(Yönetici olan arkadaşa bu tarz mesaj yazdım diye uzaklaştırma aldım..)
Bu gibi kuralsızlıkların tekrar etmesi dolayısıyla.. Bu forumda Reklam Sektörü bölümü kan kaybediyor.
Forumda izleyici olarak kalmanın daha iyi olacağını düşünüyorum..
Erkan DERYA
bazi bolumlerde ilesitisim bilgileri paylasmak yasak demissiniz uyeleri uzaklastirmissiniz , ama bazi uyeler makine reklami yapip ilestisim bilgilerini paylasabiliyor ,
nasil oluyor acaba gold uyelik falan mi var bunun icin , bilgi verirseniz sevinirim ,
tesekkurler