Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Makina (Esk. Zaga) Gezi afişi

mtxdesign

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Eskiden yaptığım bir çalışma yaklaşık 1 yıl oluyor bu nedenle resmin sol alt kısmındaki beyazlıkta tarih, yer, saat felan vardı kaldırdım orası boş değil normalde. Yorumlarınızı bekliyorum.

zaga2zg8.jpg

sahin1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
okan a da biraz az blur lu shadow verseymişsin birde hatay ın alt zeminindeki sarı biraz daha açık olsaymış.
makina da biraz büyük olabilirdi sanırım.

tabi bunlar detay degerlendirmeler ve subjektif de sayılabilir

yoksa güzel çalışma eline sağlık.

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma Güzel Ama Ben Fontları Beğenmedim.. Kolay Gelsin

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
mtxdesign farkettin mi bilmem ama çalışmanda tek bir boş alan yok + boş alanları doldurduğun şekiller de çok abartılı... renkler şekiller yazılar birbirine girmiş durumda...

yukarda açıklamasını yapmamış olsaydın bu afişin neyi anlattığını anlamak hayli güç olacaktı:(

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
okanın ellerinin arasına birşeyler yapabilirdin sadece daha güzel olurdu bence...

arkadaki resimler, font seçimi, renk uyumunu pek uyumlu gelmedi bana.

cleanwork

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.abdullahercan.com
çalışma olarak güzel arkadaşıma katılıyorum ne anlattığı açık değil Makina programınınmı, programın hatay'da abantta sultan ahmet topkapı yani benimde çok sıkıntı çektiğim bir konu aslında mesajı kolay ve etkili bir biçimde yansıtmak kolay gibi gözüksede zor kısacası tasarımın verdiği mesajı alamadım saygılar

mtxdesign

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar yorumlarınız için tek tek teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi durum biraz karışık afişi yaparken de çok düşünmüştüm programı afişte nasıl belirticem diye. En sonunda afişteki yol güzergahını göstermekte bulmuştum çözümü. Yani afişteki ok işaretiyle otobüs kalkış yerini gösteren işaretleri kalkış yerini belirtme amaçlı kullanmıştım (hatay). Sonra yoldaki durakları keisk çizgilerle belirteyim dedim onuda yeşil trelemelerle yaptım. Son durak İstanbul du Topkapı sarayı ve Sultan ahmet camii gezilecek sonra da Zaga (Makina) Programına katılacaktı gezidekiler. Zaga en önemli etkendi hatta gezinin amacı zagaydı diğer yerler güzergahta olduğu için gidilecekti. Bunuda Zaga'yı Afişte ana tema göstererek belirttim. Afiş bitince dediğiniz gibi bunları belirtmenin afişi hayli karışık gösterdiğinin farkına vardım. Bende en alttaki beyazlıkta gezinin amacını güzergahlarını felan yazarak tek tek belirttim ilk başta yazdığım gibi. Yani amaçladığım şey "insanlar geçerken Okan'ı görecek, merak edip afişe bakacak, afişten pek bişey anlamayacak :lol: , sonra alttaki açıklamayı okuyup hee böyleymiş diyecek'di" afiş amacına ulaştı ve büyük katılım oldu geziye. Yani eleştirileriniz doğru aslında alttaki yazılar olmadan pek bişey anlaşılmıyor afişten.