Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Makina Tavsiyenizi bekliyorum

hatirapolat

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.marinborsa.com
Herkeze merhaba uzun süredir Formdayım birçok şey öğrenmeme rağmen birçok konuda da firmaların kendi ürünlerini satmak adına yaptığı taraflı yorumlardan dolayı kafam karıştı.

Bu mesajımı okuyan herkezden yardımlarını bekliyorum

Konu şu:

Şu an mevcutta 3.20 boyunda Pims Firmasının ithal ettiği orjinali Yishan Türkiyede ki adı ile Teknojet olan xaar 500 kafalı bir Çin makinem var. Makinemi bir tanıdıktan 2.el olarak aldım ve sektörde henüz çok yeniyim.

Çok fazla iş potansiyelim malesef yok ve makinem genellikle yatıyor.
Ayrıca Yaptığım işlerde Ekonomiden ziyade Kalite çok daha ön planda.
genellikle butik işler yapıyorum ve bu yaptığım işlerde de yüksek kalite standartlarım var ve bu standartlar bana çoğu defa maddi zararlar vermiştir .Örneğin yaptığım işteki küçücük bir hata müşteri tarafından algılanamıyacak bile olsa beni rahatsız eder ve gerekirse o işi çöpe atar yenisini yaparım ve çok defada yapmışımdır.Yani mümkün mertebe mükemmel işler yapmaya gayret gösteriyorum. iş yaptığım yer küçük bir belde ve benden başka bir reklamcı yok bu sebepten rekabet edecek bir firma yok. ama bu benim müşteriye kötü yada idare eder iş vermemi gerektirmez. 1 hafta önce yoğun araştırmalardan ve kafa karışıklıklarıma rağmen iç mekan
makina olarak Canon ipf 8000s aldım.
Forumda ve telefon ile görüştüğüm herkez baskı maliyetinin çok yüksek olduğundan bahsediyordu ama kimse canon için baskı kalitesi kötüdür demedi bu sebepten bu makineyi seçtim.

Geçtiğimiz ay Signİsanbul Fuarına Katıldım ve ordaki makinelerin baskı kalitesini gördükten sonra dış mekan makinamin değiştirilmesi gerektiğini anladım

Fakat geçtiğimiz günlerde iç mekan makina aldığım için Bütcem biraz sarsıldı ve bu sebepten 2. el kaliteli bir makineye yönelme durumu ortaya çıktı

almayı düşündüğüm makinde aradığım özellik Kalite ve Kompakt olması. Baskı Boyutu da 1.80 metre ile 2.50 metre arasında olması kafidir.

Bu kriterler doğrultusunda benim kafamdan geçen ve aklımın yattığı makinalar Hp Designjet 10000s veya Mimaki Jv3 250. yada Roland solojet

Birçok insan sorunlu diye nitelendirmesine ve tavsiye etmemesine rağmen Hp designjet 10000s bana mantıklı gibi geldi Çünkü boyut olarak kompakt ve baskı alanı benim için biçilmiş kaftan fiyat olarak mimaki ve rolantın 2. el modellerinden daha uygun olarak bulunabiliyor 2.el olarak 15-25 bin tl arası buldum Kullanılan kafalar Konika Kartuş sistemli eco solvent boya kullanıyor yani sağlık sorunlarına pek neden olmayacak yapıda ayrıca makinayı yapan firma Seiko imiş ve hp ye satmış Daha sonra da Colorpainter h-104 adında güncellenmiş bir modelini kendisi piyasaya sürmüş. Önümüzdeki ilk iş günü seikonun h-104 modelinin türkiyede satışı varmı yokmu onu öğrenmeye çalışacağım varsa ve fiyatı makul seviyelerde ise almayı düşünebilirim.

Evet Kusura bakmayın ben konuyu biraz uzattım ama sanırım nasıl bir makina aradığımı az çok anlatabilmişimdir .sıfır veya ikinci el Önerilerinizi ve tekliflerinizi heycanla bekliyorum

onurturanli

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.besiktaslife.com
Dostum İşlerin umarım açılır sana yardımcı olmak isterim bizim elimizde mimaki jv3-160sp var biz seikospt510 3,20 makine aldığımızdan dolayı mimakiyi elimizden çıkarmayı düşünüyoruz eğer ilgilenirsen pazartesi günü 0216 384 44 14 numaralı telefondan Bülent beyle görüşebilirsin.

hatirapolat

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.marinborsa.com
Teşekür ederim pazartesi arar konuşurum. Ama baskı alanı aradığım ölçülerden birazcık küçük. diğer alternatifleri de bekliyorum.

filafi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım öncelikle kolay gelsin
iş prensipleri konusunda senle aynı fikirleri paylaşıyorum - ben ilk kez makina alacağım ve mx. 2,50 lik bir makina düşüyorum - vereceğin son kararı paylaşırsan benim içinde yönlendirici olacaktır..

onurturanli

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.besiktaslife.com
Arkadaşlar nasıl işler yaptığınızı bilmiyorum ama 2,50 lik bir makine almanızı tavsiye etmem ara ebat bir makinedir. 2.50lik yerine 3,20 lik alın daha iyi

hatirapolat

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.marinborsa.com
Mevcutta 3.20 makinem var zaten ama Dükkanımın yarısını kaplıyor değiştirme gerekçelerimin başında da o geliyor zaten. ve şimdiye kadar 3.20 ebatta hiç baskı işim olmadı. max 2.50 baskı yaptım.

JasonJunior

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
noktakagit.com
hp den vazgeçmeyin, hem ucuza maledin hemde görüntü kaliteniz mükemmel olsun.. İyi çalışmalar.. (NOKTA ANKARA)

aliekiz

🌱Yeni Üye🌱
selam ben mimaki ile ilgilenirim sizi aracam unutursam sen ara ali ekiz 05325634528

hatirapolat

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.marinborsa.com
İlginize Çok Teşekür ederim Hp Designjet 10000s aldım salı günü getirip kuracaklar. Kullanmaya başladıktan sonra konu güncel kalır ise İyi yada Kötü Makina hakkındaki düşüncelerimi burdan Paylaşırım

ataline

🌱Yeni Üye🌱
ATALİNE PHAETON SEIKO UD 3266E MODEL ÜRÜNÜN TEKNİK PARAMETRELERİ
Cihaz Model ATALİNE PHAETON UD-3266 E SERİSİ
Seiko Baskı Kafası Grubu SPT Baskı kafası Ataline Phaeton Seiko SII SPT 1020-35PL / 1440 Dpi
Baskı Kafa Sayısı 6 Adet SPT 1020-35PL Kafa
Maksimum Baskı Genişliği 3,200 mm (125.98 inch)
Phaeton Seiko Baskı Hızı Baskı Modu Standard Çıktı (m²/Saat)
Yüksek Kalite 2 Pass 075 m2 / Saat
Yüksek Kalite 3 Pass 058 m2 / Saat
Yüksek Kalite 4 Pass 044 m2 / Saat
Yüksek Kalite 6 Pass 029 m2 / Saat
Yüksek Kalite 8 Pass 021 m2 / Saat
Mürekkep Türü Türü Solvent Mürekkep
Rengi C , M , Y , K , Lc , Lm
Kapasite 5 Lt Her Bir Boya Tankı İçin
Kullanılan Malzeme Genişliği Maksimum 3300mm
Türü Vinil,Cam Filmi,Polyester,Fleks,Back-lit Film,vs.Rulo Malzeme yada Tabaka Malzeme
Otomatik Malzeme Besleme Sistemi Mevcut ( 80kg Maksimum Malzeme Ağırlığı )

Otomatik Temizleme Sistemi Pozitif ve Negatif Basınç Temizliği, Tıkanmayı Önleyen Flash Fonskiyonu
Önden Isıtma & Kurutma Sistemi UD-3266E Model Cihaz Üzerinde Mevcut
Tutucu UD-3266E Model Cihaz Üzerinde Mevcut
Baskı Arayüzü USB 2.0
Baskı Kafası Yüksekliği 2, 4, 6mm Üzerinde Malzeme Ayarlayabilme

RIP Yazılımı Maintop, UltraPrint, PhotoPrint, Topaz, Wasatch, Caldera
Giriş Gücü AC 220V ,50Hz/60Hz
Makine Ölçüsü Uzunluk 4,766 x Genişlik 1,160 x Yükseklik 1,350mm
Paket Ölçüsü Uzunluk 4,980 x Genişlik 1,140 x Yükseklik 1,620mm
Net Ağırlık 724 Kg
Brüt Ağırlık 1064 Kg

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
PARTNER KM 3204 / 3208 SERİSİ KONICA 512 14 PL MODEL ÜRÜNÜN TEKNİK PARAMETRELERİ
Cihaz Model İSTANBUL REKLAM = PARTNER KM-3204 / 3208 KONICA SERİSİ
KONICA 512 MN 14PL / 1440 Dpi
Baskı Kafa Sayısı 4 YADA 8 Adet
Maksimum Baskı Genişliği 3,200 mm

Yüksek Kalite 2 Pass 080 m2 / Saat
Yüksek Kalite 3 Pass 060 m2 / Saat
Yüksek Kalite 4 Pass 040 m2 / Saat
Yüksek Kalite 6 Pass 030 m2 / Saat
Yüksek Kalite 8 Pass 020 m2 / Saat
Mürekkep Türü Türü Solvent Mürekkep
Rengi C , M , Y , K
Kapasite 1 Lt ve 5 Lt Her Bir Boya Tankı İçin
Kullanılan Malzeme Genişliği Maksimum 3300mm
Türü Vinil,Cam Filmi,Polyester,Fleks,Back-lit Film,vs.Rulo Malzeme yada Tabaka Malzeme
Otomatik Malzeme Besleme Sistemi Mevcut ( 80kg Maksimum Malzeme Ağırlığı )

Otomatik Temizleme Sistemi Pozitif ve Negatif Basınç Temizliği, Tıkanmayı Önleyen Flash Fonskiyonu
ARKA & ORTA & ÖN ISITMA SİSTEMİ / Kurutma FANLARI
Baskı Arayüzü USB 2.0
Baskı Kafası Yüksekliği 2, 4, 6mm Üzerinde Malzeme Ayarlayabilme

RIP Yazılımı Maintop, UltraPrint, PhotoPrint, Topaz, Wasatch, Caldera
Giriş Gücü AC 220V ,50Hz / 60Hz
Makine Ölçüsü Uzunluk 4,600 x Genişlik 820 x Yükseklik 1,320mm
Paket Ölçüsü Uzunluk 480 x Genişlik 145 x Yükseklik 145 CM

Net Ağırlık 700 Kg
Brüt Ağırlık 900 Kg