Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

masa menusu tasarimi

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir restauranta menu calismasi..... musteri daha gormedi.. umarim begenir..

4-1
hansofrasissa41yo2.jpg

2-3
hansofrasi23pz7.jpg

Benzer konular

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışmalar ama birkaç önerim olacak. ön kapak çok fazla sade oraya görsel bişey, logo veya desen atmanı tavsiye ederim. bazı yazıların puntolarını bir artırabilirsin okunması zor gibi bazılarının.emeğine sağlık

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
düzenlme güzel ama renk seçimi kötü sarı çok soluk mavide açık ağırlığı yok çalışmanın fiyatlar küçük kalıo puntoyu arttırabilirsin menu de logoyla aynı karakter logo ayrı olmalı bence .. eline sağlık

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende zemin rengini değiştirmeni öneririm görsellere uymamış ve kapakta çok boş kalmış orayı şeritlerle veya görsellerle daha zengin hale getirebilirsin birde ben yanlışmı gördüm bilmiyorum çupra cumramı yazılmış onuda kontrol et istersen eline sağlık

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence hoş olmuş eline sağlık

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
renk soluk kalmış onun haricinde güzel olmuş eline sağlık...

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanirim kayde alinacak bir ayrintiya takilmissiniz oda renkler... evet ama isletme sahibinin ana renklerinde cok acik sari renk uzerine keskin lacivert bir logolari var. isletmenin cizgisinden cikmamak icin bu tercihi yaptim renklerde. onun disinda siz net goremediginiz icin filyatlar kucuk zannediyorsunuz GERCI HATA BENDE CUNKU SIZE OLCULERI VERMEYI unutmuusum. A3 olculerde olcak calisma. yani yazida fiyatta oldukca buyuk. 1. sayfada bosluk oldugunu soylemissiniz o kismi bos biraktim cunku musteri tutturdu 1.sayfaya restourantin dis cephesini koy diye... bende koymak istemiyorum. bakalim savasi kim kazancak. onerileriniz icin tesekkurler :)

elit06ayla

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım ben menü değilde mönü olrak biliyorum
yanlışım varsa düzeltin

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
menü degil mönü olmasi gerekir, kapak çok bos ya firma ismini yada diger yaziların fontunu degistir derim menü (mönü olması lazim) yazisini farkli fontla daha asagiya yaz bence, genel olarak renk ve font seçimini gözden geçirmeni tavsiye ederim. sari soluk kalmis, daha iyisi olabilir, hiçbişey yapmasan bile en azindan kapaga bir hareket ver derim eline saglik

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
renkler gerçekten soluk kapakta çok boş duruyor bence biraz daha uğraşmalısın emeğine sağlık...

graphicdesign86

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalışma sadece ön sayfasını biraz daha çekici yapabilirsin... görsellik lazım.

EMEĞİNE SAĞLIK ARKADAŞIM...

ARKADAŞLAR BANA FIRINLANMIŞ BALIK RESMİ LAZIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Müşterinizin kurumsal rengi olduğunu söylemişsiniz ancak zeminde sarı çok soluk kalmış. Birkaç zemin alternatifi ile daha güzel bişey çıkabilir ortaya. Kolay gelsin

grafikirliyim

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım sen bence en baştan bir tasarım yap gerçekten kötü olmuş. Sana şöyle sorayım sen o restoranın sahibi olsan bunu menü olarak koyarmısın ben kapıdan içeri sokmam. Restoran menüsünde fotoğraf kullanıyorsan amaç müşterinin iştahının açılmasını sağlamaktır senin fotoğraflarının kullanımında böyle bir şeye raslamak gerçekten güç, sarı zemin ve mavi tipoğrafinin kullanımı ise ayrı bir durum katletmişsin doğrusu...
Menü ve Mönü konusu ise her ikiside doğrudur müşteri hangisini kullanmak isterse odur.

hd matbaa

🌱Yeni Üye🌱
gayet hoş bi menü yanlız ön kapak boş kalmış oraya farklı bi resim yerleştirebilridn veya logosunu