Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Matbaa - Ajans - Renk Ayrımında Calışabilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okyanussss

🌱Yeni Üye🌱
Firmamız Kartal - İSTANBULDA bulunmaktadır firmamızın garfik - tasarım - renk ayrımı bölümüne arkadaşlar aranıyor.

avon61

🌱Yeni Üye🌱
10 yil tecrubeli grafiker. Guner SAGLAM. 01.09.1981 Yomra/Trabzon dogumlu. Bekar bir bayan. Ilk ve ortaokul egitimini Beylerbeyi’nde aldi.

Darica Lafarge Aslan Çimento Endüstri Meslek Lisesi Matbaa Bölümü mezunu. ingilizce'ye ilgisi büyük. Su an okuma, yazma ve konusma orta duzeyde. Meslegini çok seviyor. 10 yillik tecrübesiyle, yaraticilik ve tasarim onun isi. Sıkı bir Yesilay’ci. Kariyer hedefi; profesyonel bir ortamda yaraticiligini özgüveni ile birlestirerek kurumsal bir yapi içerisinde ekip çalismasina ve verilen görevlere katki sunmak.

Bazi gazete ve matbaalarda Grafik tasarimci, Bilgi islem sefi, Matbaa on hazirlik sorumlusu olarak görev yapti. En son çalistigi, sirketteki görevi 2 yil sürdü. Halen “Marmara Vitrin” adli ekonomi ve sanayi dergisinin proje tasarimciligini devam ettiriyor.

Musteri portfoyu genis. Su an çalismiyor. B sınıfı surucu ehliyetine sahip. Aktif araç kullanıyor. Anadolu Yakası'nda is ariyor.
iletisim :PM (özel mesaj) yolu ile

Moderatör tarafında düzenlendi:

tuana2

🌱Yeni Üye🌱
:lol:özelden msj attım ilginize

gülsün1

🌱Yeni Üye🌱
ilanınızla ilgileniyorum.lütfen mail adresinizi bana yazın.selamlar.

noveli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
acaba kartalın neresinde ve firmanın adı ney

selda ekinci

🌱Yeni Üye🌱
“yeni bir dünya ve o dünyanın içinde olabilmek” “iletişim sanatını sergiliyebilmek” hızla ilirliyen iletişim çağında eksiksiz bir tasarımla dünyada bu alanda yaşanan yenilik ve gelişmeleri takip ederk şimdi ve gelecekteki tasarım ihtiyaçlarınız için...

10 yıllık deneyim mac kullanıcısı freehand, photoshoop etkin kullanım ai, corel, qurk matbaa bilgisi baskı öncesi baskı sonrası takibi

grafikmaster@

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler ben adana da grafikerlik yapmaktayım
1996 yılından beri reklam sektöründeyim 10 yıllık grafikerim
Adobe illustrator cs4 freehand photoshop corel draw programlarını kullanıyorum
2000 yılında matbaalarda çok sayıda kartvizit broşür 80 sayfalık rehber vb gibi birçok iş yaptım quark xpress de kullanmışlığım vardır
5 yıldır oluklu mukavva sektörüne klişe üretimi yapıyorum hem flekso baskı hemde ofset baskı hakkında bilgiye sahibim
şimdi ben kalkıp gelsem en fazla alacağım maaş nedir
lütfen yanlış anlaşılmasın tabiiki hepimiz para kazanmak için çalışıyoruz
mesajıma cevap yazarsanız çok memnun olurum
iyi çalışmalar

spy91

🌱Yeni Üye🌱
İyi günler.Yusuf KARAASLANOĞLU 1972'de Antalyanın Alanya ilçesinde doğdum.Ben istanbul teknik üniverstesi matbaacılık bölümü mezunuyum.Üniversteden 1996 yılında mezun oldum ve 10 senedir bu işi yapıyorum.Almanca İngilizce ve Fransızca biliyorum.Özel bir şirkette çalışıyordum şirket mali kriz yüzüden kapandı şimdi iş arıyorum.

esoterik

🌱Yeni Üye🌱
ilan

Merhaba,biz maltepe de ikamet eden iki arkadaşız.belli süre önce grafik tasarım kursuna gittik fakat iş tecrübesi edinemediğimizden programlarda geriledik.Öğrenmeye açığız.. Bu konuda detaylı bilgi verirseniz seviniriz..ilginize...

mac_prof

🌱Yeni Üye🌱
mrb ben 6 yıl renk ayrımıyla ugrasıyorum dram sccanner ve masa ustü flat sccanner kullanıyorum mac kullanabılıyorum frahand ve photoshop . acrobat vs gıbı programlara hakımım gorusmek ıstersenız msj larınızı beklıyorum .....

grafipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm... ajans deneyimim var.... ben matbaada çalışmayı çok istiyorum...
her türlü basılı yayın çalışması yapabilrim...
özelden mesaj atabilirsinz...
pendikte oturuyorum

GGönül

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi günler
Illustrator (iyi derecede)
Photoshop (iyi derecede)
Indesıgn(iyi derecede)
Dreamweaver CS3 (iyi derecede)
Fireworks(iyi derecede)
Flash(iyi derecede)

Ümraniyede oturuyorum.Kendimi yetiştirmek üzere iş arıyorum.Yazdığım programları iyi derecede kullanabiliyorum.Tesettürlüyüm.
Olumlu ya da olumsuz cevabınızı bekliyorum.

GGönül

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi günler.
Illustrator (iyi derecede)
Photoshop (iyi derecede)
Indesıgn (iyi derecede)
Dreamweaver (iyi derecede)
Fireworks (iyi derecede)
Flash(iyi derecede)
herhangi bir iş deneyimim yoktur.Kendimi yetiştirmek istiyorum.(Tesettürlüyüm)
Ümraniyede oturuyorum.
iyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...