Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inanın fikir okadar güzelki bayıldım denebilir. Böyle farklı çalışalar görmek gerçekten güzel çok başarılı başarılarınızın devamını diliyorum harika bir iş çıkarmışsınız :artipuan: :wink:
inanın fikir okadar güzelki bayıldım denebilir. Böyle farklı çalışalar görmek gerçekten güzel çok başarılı başarılarınızın devamını diliyorum harika bir iş çıkarmışsınız :artipuan: :wink:
Şaka mı gerçek mi çok anlayamadım ama ben sulama kabının yönünde herhangi bir yanlışlık göremedim. Ama yine de o gözle tekrar bakmakta fayda var. Yorum için sağol.
Ee şey çizdiğiniz şekilde sapından tutup suyu dökemeyiz, borunun olduğu yerden geriye doğru olmalı. Bazı çaydanlıkların alt kısmı da öyle olur, onu düşünürseniz yanlışlığı farkedeceksiniz. Bu güzel afişte bunu mu buldunuz diyebilirsiniz ama orda uğraşılmış bir sulama kabı görünce ben de ister istemez inceledim..
Amacım sizin söylediklerini yargılamak değildi ama benim perspektif anlayışımda bir yanlışlık olabilir. Ben sadece bana göresini değerlendirmiştim. Umarım yanlışlıkla yanlış birşey söylememişimdir. Tekrar sağolun. İyi geceler.
Çok başarılı olmuş tebrik ederim fakat bu tür afiş bilboard v.s çalışmalarda çok fazla metin olmaz bilginiz vardır muhakkak bu hususta emeğinize sağlık..