Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Matrix başlıyor

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Beğenizlerinize

matrixwasbeginingmf8.jpg

Benzer konular

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Harika! gerçekten çok beğendim tabii sana aitsen eline sağlık

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık çok güzel olmuş...

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
:) Kusura bakma :) size inanıyorum ama ait olmayan yapanlar çok var bu yüzden bi soru sordum cevabınız aldım sorun değil yine eline sağlık devamını zevkle bekliyorum

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
çalışmanızı daha yeni görüyorum önde ki 2 bebeğin boyutlarında sorun var sanırım yada bana öyle geldi arkada mı önde mi seçilemiyor.Onun dışında renkler ve atmosfer çok iyi.Emeğinize sağlık

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
tebrikler, çok hoş bir çalışma. :smile:

çalışmanızı daha yeni görüyorum önde ki 2 bebeğin boyutlarında sorun var sanırım yada bana öyle geldi arkada mı önde mi seçilemiyor.Onun dışında renkler ve atmosfer çok iyi.Emeğinize sağlık

katılıyorum. keşke biraz daha büyük koysaydınız, daha iyi inceleme fırsatımız olurdu. öndeki bebeklerin opasitesi azaltılmış... aslında mavi yuvarlakların içinde algılanmasını kolaylaştırmak için mavilerin opasitelerinin azaltılması gerekmez miydi?:wink:

bebek çizimi de mi size ait. çünkü, bebeklerde ışık açıları hepsinde aynı. tek bir örnekten çoğaltmışsınız sanırım. eğer sizin çiziminizse, gölgelendirmeyi bebekler yerleştirdikten sonra yapsaydınız, ya da her mavi balona ayrı bebek çizimi yapasaydınız çok daha hoş dururdu.

iyi çalışmalar

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
burada sanırım opacity düşürmek başlı başına hata olmuş. Dışarıdaki maviliği tutan kollar için özellikle maske kullanmalıydınız. mükemmele çeyrek kalmış, ellerinize sağlık.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım manipülasyon tabanlı bir çalışma? Yanılıyor muyum?
Bebeklerin olduğu bölümdeki saçaklardan bazılarını ,bebeğin arkasında kalacak şekilde düzenlerseniz bebekler emanet gibi durmaz.Yer yerde koyu tonlar işlenmeli böylece boyut net olacaktır.Bebeklerin hepsininde aynı şekilde duruyor olması kötü.

illüstrasyon kısmı nedir çalışmanın?

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanırım manipülasyon tabanlı bir çalışma? Yanılıyor muyum?
Bebeklerin olduğu bölümdeki saçaklardan bazılarını ,bebeğin arkasında kalacak şekilde düzenlerseniz bebekler emanet gibi durmaz.Yer yerde koyu tonlar işlenmeli böylece boyut net olacaktır.Bebeklerin hepsininde aynı şekilde duruyor olması kötü.

illüstrasyon kısmı nedir çalışmanın?

İlk öncelikle yorumunuza teşekkürler
sorunuza gelince
Sizin göremediğiniz tamamı

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Mükemmele yakın bir çalışma. Arkadaşlar hatalarınızı söylemiş zaten.
Emeğinize sağlık.

erhan bey

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş. türk matrix adında birde senaryo yazıp öyle bir çevrilse süper olur.ellerine sağlık