Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

menu hakkinda yardim?

artgraphic

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tekgul.co.uk
oncelikle herkese selamlarr... ben tasarimda biraz yeniyim tecrube edinmeye calsiyorumm... bu konuda onceden acilmis olabilirr.. goremedim. kusuruma bakmayin... ben bu siteden cok sey ogrendim paylasim bakimndan harika biyerr.. ben bi restorant menusu hazirlamak istiyorum ve hic tecrubem yok , menu yapimi hakkinda kisa ve net bi bilgi verebilirseniz sevinirim...
menu yapimda hangi programlarla calismaliyiz
photoshop olabilirmi(bi konuda pixel bakimndan iyi olmayacagini okudum)
ortalama boyutlari varmidir...
vs... simdiden cok tesekkurlerr... tekrardan; boyle bi konu acildiysa ozur dilerim...

Benzer konular

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
menuyu photoshopta tabiki calısabilirsin eger basarabilecegine inanıyorsan ama dikkat etmen gereken zeminli calısyorsan bence sayfayı tasırmalı olarak calıs yani asıl ebadın neyse biraz buyuk calıs ki kesilince kenarlarda beyazlık kalmasın bunun dısında corel freehand yada illustratordede calısabilirsin boyutlara gelince genelde a3 yada a4 tek kırım calısılır ama değişik menulerde var forumda hazırlanmıs

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence çalışmaları olabildiğince vektörel çalışmalısın. Sonradan değiştirilme kolaylığı olsun, baskı sonrasi olsun, her yönden daha iyidir. Resim düzenlemede photoshopun üzerine yoktur ama dizayn yapmak için freehand, illustrator, corel gibi programları kullanman daha uygun olacaktır. Boyut konusu değişkendir, bunu bilmen lazımdı maliyet hesabı ona göre yapılıp sipariş alınmıştır çünkü.

KßR_grfk

🌱Yeni Üye🌱
bilgiler için tesekkürler arkadşlar.. bende bilmiordum öğrenmiş oldum ;);)