Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merhabalar Grafikerler.net Ailesi

miami

Acemi Tasarımcı
Tekrardan merhaba bu siteye kaydolma amacım photoshopa olan ilgim ve merakımdır.Sizlerden çok şey ögreneceğime eminim.Ben 3 boyutlu bir oyunda kıyafet tasarımlarıyla uğraşıyorum yeniyim ve bunu ilerletmek istiyorum.Gerek resim yapmada gerek se psd yi iyi kullanmak amacım:smile: Şimdiden teşekkür ediyorum herkeze bol çalışmalar ve güzel fikirler diliyorum:wink:

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tekrardan hoşgeldiniz iyi forumlar.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hoşgeldiniz. PSD değil (Bu kaydetme formatlarından biridir) Kısa ismi sadece PS :)
Çalışmalarınızı bekliyoruz.

Son düzenleme:

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
hoşgeldin aramıza iyi seçim hiç pişman olmayacaksın aradığın herşey burada iyi forumlar.

miami

Acemi Tasarımcı
Hoşgeldiniz. PSD değil (Bu kaydetme formatlarından biridir) Kısa ismi sadece PS :)
Çalışmalarınızı bekliyoruz.

hepiğnize ayrı ayrı teşekkür ederim. psd genelde evet ben öyle çalışıyorum Tga veya psd kaydediyorum.Ondan alışkanlık kaldı:smile:

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Tekrardan merhaba bu siteye kaydolma amacım photoshopa olan ilgim ve merakımdır.Sizlerden çok şey ögreneceğime eminim.Ben 3 boyutlu bir oyunda kıyafet tasarımlarıyla uğraşıyorum yeniyim ve bunu ilerletmek istiyorum.Gerek resim yapmada gerek se psd yi iyi kullanmak amacım:smile: Şimdiden teşekkür ediyorum herkeze bol çalışmalar ve güzel fikirler diliyorum:wink:

hoşgeldiniz iyi forumlar.

paintmaker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoşgeldin keyfine bak, ama dikkat et bağımlılık yapabilir bu forum...