Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

merinos afiş çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
merinosun tüm türkiye çapında kullanacağı afiş çalışması
merinosalma3ke0.jpg

Benzer konular

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben gaziantepe yaşıyorum... ve yıllardır merinosu bilirim. ama bu tür bi aişe onay vereceklerini sanmıyorum dostum. sadece bir ip ucu vereyim. karekter seçimi konusunda biraz daha calışmanı tavsiye edirm. çünkü merinos un konseptine pek uyan seçimler değil....

kolay gelsin...

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
gözlem yeteneğiniz çok zayıf anlaşılan.

özellikle büyük firmalarda bu kadar yoğun çalışma kullanılmaz. mahallendi 3. bakkakl -market gibi yerlere gidecek türden bir çalşma yapılmış.

yazılarda hem kontur, hem gölge

bütün yazılar birbirine girmiş
renk seçimleri son derece itici

zemin alanlar kullanmaktan kaçınmayın

formatus

🌱Yeni Üye🌱
daha sade olmalıydı bence.firma logoları bu şekilde slogaların ve metinlerin aralarında kabolmamalı.tam bir karmaşa söz konusu.iyi çalışmalar , saygılar...

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
arkadaşlar bu çalışma onaylandı ve baskıya alındı
bu bi kapmanya afişi ve böyle bi çalışma istendiği için bu tür bi tasarım yapıldı
çok karmaşık diyorsunuz boyutları 100x400 cm ve bu büyüklükte bi pankartta (büyük bi afişte diyebiliriz) herhangi bi karmaşıklık olcağını sanmıyorum
bu çalışmadan 250 adet 100x400 100 adet 50x200 boyutlarında basılıyor ve tüm türkiyeye asılacak
ben merinosun 1 senedir işlerini yapıyorum ve belkide en beğendikleri bu oldu
merinosun kampanya afişlerini inceleseniz hepsinin bu formata uygun olduğunu göreceksiniz
yorumlar için tşk.

ondery

🌱Yeni Üye🌱
bende yaptıgım bı calısmayı paylasmak ıstıyorum ama bır turlu beceremedım gondermeyı :((
yardımcı olursanız sevınırım

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar bu çalışma onaylandı ve baskıya alındı
bu bi kapmanya afişi ve böyle bi çalışma istendiği için bu tür bi tasarım yapıldı
çok karmaşık diyorsunuz boyutları 100x400 cm ve bu büyüklükte bi pankartta (büyük bi afişte diyebiliriz) herhangi bi karmaşıklık olcağını sanmıyorum
bu çalışmadan 250 adet 100x400 100 adet 50x200 boyutlarında basılıyor ve tüm türkiyeye asılacak
ben merinosun 1 senedir işlerini yapıyorum ve belkide en beğendikleri bu oldu
merinosun kampanya afişlerini inceleseniz hepsinin bu formata uygun olduğunu göreceksiniz
yorumlar için tşk.

ne zaman asılacak çok merak ettim.

eğer tarihini biliyorsanız söylerseniz bakmak istiyorum ve tabiki nerelere asılacak acaba.

Marcher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkaplan bence uymamış. cünkü arkaplandaki kare markanın logosuyla birleşmiş. bence aynı renkte farklı bir arkaplan kullanılırsa daha hoş olabilir. kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...