Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Microsoft´un Temizlikçisi

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Bir işsiz Microsoft´un temizlikçi için verdigi is ilanina basvurur.

Personel şefi kisa bir is görüsmesini takiben ve test (yer temizletme) yaptiktan sonra sunu söyler:
"-Ise kabul edildin,bana email adresini ver , sana baslama tarihini ve getirecegin evraklari bildirecegim"

Adam boynu bükük bir sekilde bilgisayarinin ve tabii ki emailinin olmadigini söyler. Personel sefi bu durumda, yasayan birisi olarak düsünülemeyecegini ve yasamayan birisini de ise alamayacagini yüzüne vurur.

Adam ne yapacagini bilmez ve kirgin bir sekilde ve cebinde sadece 10$ ile disari çikar. Sebze Haline gidip 10 kg domates almaya karar verir, kapi kapi dolasarak domatesleri satar ve sermayesini iki katina çikarir.Bu isi üç kere daha yapar ve sermayesini 160 $´a yükseltir.Artik bu sekilde yasamini devam ettirebilecegine kanaat getirir.
Her sabah evinden biraz daha erken çikar ve daha geç döner..

Hergün parasini katlamakla mesguldür artik. Kisa bir zaman sonra bir el arabasi satin alir, daha sonra bunu bir kamyonla degistirir.Bir süre sonra bir sevkiyat filosunun sahibidir artik.,yil sonra adam ABD´nin en büyük gida distribütörü olmustur. Artik ailesini gelecegini düsünür ve bir hayat sigortasina basvurur. Görüsmenin sonunda sigortaci teklifini göndermek üzere email adresini ister. Adam email adresinin olmadigini söyleyince sigortaci söyle der:

"-Çok tuhaf, bir emailiniz olmadan böyle bir imparatorluk kurmussunuz,hele bir de emailiniz olsaydi ne olurdunuz kimbilir.."

Adam düsünür ve söyle cevap verir :
"- Microsoft´da temizlikçi olurdum"

Kissadan hisse no.1: Internet yasam için bir çözüm degildir.
Kissadan hisse no.2: Eger emailin yoksa ve çok çalisirsan $ milyoneri olabilirsin.

alıntıdır......

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel. trajikomik bir olay aslında paylaşım için teşekkürler

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
bunu uzun zaman once burda okumustum dıye hatırlıyorum. Acaba bu konunun aynısından bı konu daha mı war sıtede? yada ben okuyup ta hıc yorum yazmama gıbı bı ayıp mı ısledım?
:sweating::sweating::sweating::sweating::sweating::sweating:

coook beğenmıstım oysa...
cook cook cook tesekkurler paylasımınız ıcın...
Ayıp bnmse -kı %99.9 benım- cook ozur dılerım:sadsmile::sadsmile::sadsmile:

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Kissadan hisse no.2: Eger emailin yoksa ve çok çalisirsan $ milyoneri olabilirsin.

Kıssadan hisse no.3: Böyle imparatorluklar %1.000.000 ihtimalle oluşur. O yüzden mail adresini iptal edip, bilgisayarını çöpe atıp kapı kapı domates, patates, soğan satmayın :D Aklınızı başınıza devşirin :D
Kıssadan hisse no.4: Böyle şeyler sadece türk filmlerinde olmuyormuş görmüş olduk :D

Olmaz diye birşey yok ama olcak diye de birşey yok. =)
Şans =)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
bunu uzun zaman once burda okumustum dıye hatırlıyorum. Acaba bu konunun aynısından bı konu daha mı war sıtede? yada ben okuyup ta hıc yorum yazmama gıbı bı ayıp mı ısledım?
:sweating::sweating::sweating::sweating::sweating::sweating:
coook beğenmıstım oysa...
cook cook cook tesekkurler paylasımınız ıcın...
Ayıp bnmse -kı %99.9 benım- cook ozur dılerım:sadsmile::sadsmile::sadsmile:
Oyyyy üzülmeyin lütfen sizde ikinci 3. oldunuz varsayalım kurbaa :)
SD531400-Custom-.JPG

Kıssadan hisse no.3: Böyle imparatorluklar %1.000.000 ihtimalle oluşur. O yüzden mail adresini iptal edip, bilgisayarını çöpe atıp kapı kapı domates, patates, soğan satmayın :D Aklınızı başınıza devşirin :D
Kıssadan hisse no.4: Böyle şeyler sadece türk filmlerinde olmuyormuş görmüş olduk :D

Olmaz diye birşey yok ama olcak diye de birşey yok. =)
Şans =)

Çok iyi oldu söylediğiniz bu 3. ve 4. maddeyi yoksa bu sitede çöpe giderdi :D
yerine "manavlar.net" olurdu
karpuz.jpg

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben de üçüncü 3. olabilir miyim? :giggle:

Paylaşım için teşekkürler. :) (Mükemmel bir örnek olay. Tabi anlayana...)