Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MMM Pizza broşürü

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha yeniyim arkadaşlar ona göre eleştirin lütfenn...:angel:

Benzer konular

Okjans

🌱Yeni Üye🌱
Beğendim güzel olmuş ama alttaki sarı yerin yazıları açık renk kalmış koyu gri olabilir mesela veya bordo

technoon

🌱Yeni Üye🌱
Bu menu 2 kırmalı olacak dostum demi eğer öyleyse içlerinde kırım payı ve 1 cm genelde içinde olsun yazılar ve şekiller güzel çalısma.

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu menu 2 kırmalı olacak dostum demi eğer öyleyse içlerinde kırım payı ve 1 cm genelde içinde olsun yazılar ve şekiller güzel çalısma.

Katılıyorum ve kırımı hesaba katarak kapağı 2 milim kadar büyük arka kapağıda normal ebattan 2 milim kücük yaparsan kırımda brosürün tam oturmasını sağlıyabilirsin yeni olduğun için cok detaya girmicem ama temel olarak her isinde1 cm bosluk bırakmayı unutma derim senin için baskı sonrası sorunları coğaltır.

kuz

🌱Yeni Üye🌱
yeni olmasına rağmen ii olcak

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmanı begendim arkadaşım. fakat ssarı yerine daha başka bir renk kullanmanı tavsiye ederim sarıyı çalışmana uyduramadım. emeğine sağlık.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aşçının sokakta dolaşıp pardesü açan sapıklara benzemesi, stoke( kontür)lerin fazla gelmesi, orta sayfada 2 tane fazla nokta olması, kullanılan fontun kapak ve içlerde aynı olup standarta bağlanması....İş hakkında hangi programla yapıldığı ve broşürün amacı kişisel gelişimmi yoksa baskı amaçlımı olduğu gibi detaylar atlanarak yapılmış bir iş.

İşinizi kontrol etmenin, birde alıcı gözüyle bakmanın herzaman yararı vardır..

yarenay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence işin hiç bir çekiciliği yok. boş alanlar çok fazla ve bu kötü görünüyor. kampanyayın yazdığı bölüm sadece sarı olması sayesinde dikkat çekiyor ama o alanın da yarısı boş. resimleri ve özellikle yazıları daha büyük kullanabilirsin. üzerinde çalışırsan daha iyilerini yapabileceğini düşünüyorum. kolay gelsin.

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"DÜNYANIN EN SICAK EVLERE SERVİS HATTI" ne demek bu, anlayanınız var mı?

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmanı begendim arkadaşım. fakat ssarı yerine daha başka bir renk kullanmanı tavsiye ederim sarıyı çalışmana uyduramadım. emeğine sağlık.

saoll özzlemmciğim daha yeniyim inşallah ilerde daha iyilerini yapıp paylaşacağım.

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Genelde evlere servis olunca soğuk gelir yaa yiyecekler
"DÜNYANIN EN SICAK EVLERE SERVİS HATTI derken bunu kasdettim.

Bu cümle ile pizzanın değil EVLERİN SICAK olduğu anlaşılıyor. Yani cümlede anlatım bozukluğu var.

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
düzenleme güzel olmuş bence sadce arkadaşlarında dediği gibi sarı renk olmamış tabi bide cümledeki anlatım bozuklugu ama yinede iyi bir çalışma olmuş emeğinize sağlık

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
düzenleme güzel olmuş bence sadce arkadaşlarında dediği gibi sarı renk olmamış tabi bide cümledeki anlatım bozuklugu ama yinede iyi bir çalışma olmuş emeğinize sağlık

Teşekkür ederim.

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

sarı renk olayına bende katılıyorum yada o rengin farklı tonları daha iyi olabilir

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışma olduğu için pek fazla eleştiride bulunmak istemiyorum.Sadece bu tarz broşürleri incelemenizi tavsiye ediyorum.

beyhanok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kapak sağda arka kapak ortada içe gelecek olan sayfada solda olur. ters çevireceksin işini.. yeni olmana rağmen tasarım gözün gayet iyi. zamanla daha iyi olacaksın...
başarılar