hepinize teşekür ederim .. sabırsızLanmamın sebebi afişi bi an önce bastırmam gerektiğiydi ve sizin msjlarınızı okumadan cok önce afişi vermiş bulunuyorum..belki zaman darlığı belki grafik konusunda bilgim olmaması belki de alelacele sabırsızlıkla yapmam kimkiblir belkide zevkli biri olmamam dan dolayı böyle bişey cıktı ortaya ayrıca cevreme danısmam da benı tam tersı seylerı yapmama sürükledi...
hocama danıstım beyaz sade arkaplana sade bi tasarım yap dedi. ben bu afişin lila renkli arka planını yapıp konu actım fakat onuda cansız buldular bende turuncu benzerı bı renk secıp canlandırdım ne cok sade nede cok kalabalık bısey olsun ıstedım. ki 13 mayıs mersınde hava gayet sıcak olur (şu an bile yazı yasıyoruz ) düşüncesiyle yaz havası katacak bi renk sectım
fontlara gelınce pc de oyle gorunuyor baskıda daha bı hos gorunecegını umuyorum
eğer vektör calısmayı öğrenebilseydım daha güzel calısmalar cıakrabılırdım dıye tahmın edıyorum. ve aklımda güzel bı komposızyon vardı bi kac tane fakat ona göre ne vektör calısmaları ne fotolar vs.. bulamadım. netten. kendım de tasarlıcak zamanım yoktu ...
neyse sağlık olsun oldu bitti artık

yinede öneri ve eleştirileriniz için herkese teşekurler

)
bi sonraki rock afişinde görüşmek üzre

)