Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Onun odaları

yarenay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iimesmayanlarju6.jpg

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
hımm..
farklıı ama birsey eksik..
onu bulursak..
renk gibi duruyır ama..

ussamx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
adamın parçacıklarını bir zemni içerisinde buluştursaydın daha etkili olabilirdi ama bu haliylede oldukça başarılı eline sağlık...

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
resimdeki mehmet ali alabora mı ?

yarenay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır mehmet ali alabora değil ama gören herkes öyle sanıyor. filmin başrol oyuncusu resimdeki. bu arada ussamx adamın parçacıklarının özellikle ayrı olması gerekiyordu. tabii ben filmin içeriğini yazmadığım için bu düşüncende haklısın. Filmin konusu insanın kendi içindeki çelişkileri ve karmaşası. o yüzden yüzünü karışık ve birbirinden ayrı parçalar olarak yerleştirdik.

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
adamın parçacıklarını bir zemni içerisinde buluştursaydın daha etkili olabilirdi ama bu haliylede oldukça başarılı eline sağlık...
sana ussamx kalıyorum bide arka sade siyah yerine ışık falan versen nasıl olur sence

yarenay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anladığım kadarıyla genel olarak zemin göze batmış. arkada ışık ya da farklı bi fon kullanmamamın nedeni:resimlerin arkasına beyaz gölge koydum resimdeki efekt biraz daha belli olsun diye. fonda ışık oyunu yapsaydım o gölgeler de resimler de fonun gerisinde kalcaktı gibi geldi bana. yorum yapan arkadaşlara teşekkürler daha fazla yorum ve eleştiri bekliyorum... :)