Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

onur ayboğa part 2

• Konbuyu başlatan misafiradam
  • Başlangıç tarihi
M

misafiradam

Guest
umarım hosunuza gıder..
SAWL2.jpg

e9ZaL.jpg

YO99B.jpg

KJPow.jpg

Yj3kZ.jpg

erXua.jpg

xvfEg.jpg

Benzer konular

M

misafiradam

Guest
aslında gerek yoktu boyle bır ugrasa amakarakterlerın sızın ıcın logonun onunde poz vermesını ıstedım :)

ahar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gta'dan etkilendik galiba: ) Nacizane, bu etkiyi ortadan kaldırmak adına bir öneri olabilir bu; fotoğraf üstünden vektörel çalıştıktan sonra photoshop'ta oynamalar yapabilirsin. çalışmalarda keskin hatlar çok göze batıyor, belki karakterlerin ana hatlarını yumuşatırsın, bilemiyorum...emeğine, ellerine sağlık.

M

misafiradam

Guest
tesekkur ederım.. evet hemde cok etkılendım kucuklugumden berı hep oynarım konusunu severım bırde su son cıkan oyunu benı altust ettı resmen :) aslında aklımda boyle degıldı :S acıkcası konu: bır grup arkadas yada aılenın iş ıcın yada daha guzel bı hayat umduyla ,yola cıkıslarını anlatmasını ıstıyordum, ve baslarından gecen zorluklar...ama ''hım boyle bır hayatın ıcınde ınsan cok tehlıkeyle karsılasabılır o yzuden ıste mafyası olsun.. araba hırsızları vs... alengıllı bır hayat olucak ıllakı :) derken dedıgınız gıbı oldu.. keskın hatlar evet cok var hatalar dolu.. ozellıkle karakterlerın cogunu kafamdan cızmeye calsııyorum..ama bazılarıda fotograf ustnden (bazen kendıme cok sınır oluyorum neden kopya cekıyorum ..bende yapabılırım dıye yedıremıyorum kendıme:) neyse..ımm elımden gelenı yapmaya calsıırm su keskın hatlar konsuunda yorum ıcın cok tesekkur ederım :) bu arada uye olduktan sonra ıslerınızı baya takıp edıyorum sızınde emegınıze saglık! cıdden gzuel ısler

ahar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tesekkur ederım.. evet hemde cok etkılendım kucuklugumden berı hep oynarım konusunu severım bırde su son cıkan oyunu benı altust ettı resmen :) aslında aklımda boyle degıldı :S acıkcası konu: bır grup arkadas yada aılenın iş ıcın yada daha guzel bı hayat umduyla ,yola cıkıslarını anlatmasını ıstıyordum, ve baslarından gecen zorluklar...ama ''hım boyle bır hayatın ıcınde ınsan cok tehlıkeyle karsılasabılır o yzuden ıste mafyası olsun.. araba hırsızları vs... alengıllı bır hayat olucak ıllakı :) derken dedıgınız gıbı oldu.. keskın hatlar evet cok var hatalar dolu.. ozellıkle karakterlerın cogunu kafamdan cızmeye calsııyorum..ama bazılarıda fotograf ustnden (bazen kendıme cok sınır oluyorum neden kopya cekıyorum ..bende yapabılırım dıye yedıremıyorum kendıme:) neyse..ımm elımden gelenı yapmaya calsıırm su keskın hatlar konsuunda yorum ıcın cok tesekkur ederım :) bu arada uye olduktan sonra ıslerınızı baya takıp edıyorum sızınde emegınıze saglık! cıdden gzuel ısler

Kendine haksızlık etme, eğitimini bilmiyorum ama yıllarca güzel sanatlar eğitimi alıp akıldan figür çizemeyen insanlar gördüm. Bu ayrı bir özveri, beceri isteyen bir konu. Tavsiyem, fotoğraftan bakarak kağıt üstüne karakalem çalış, çalışmanı tara ve onun üstünden vektörel git. Zamanla elinde gelişmiş olur, gözünde...
Ayrıca, işlerimi beğenmene sevindim, teşekkür ederim...

M

misafiradam

Guest
tavsıye ıcın cok tesekkur ederım cıdden lazım tavsıyler! lıseden sonra baya uzun zaman cızmeyınce sahalara donmek :) zor oluyor cıdden. bıraz daha bılegımı acmam sart..yenı yenı tavsıyeler beklıyorum cok mutlu oldum!