Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

onur ayboğa vektörel bir çalışma

• Konbuyu başlatan misafiradam
  • Başlangıç tarihi
M

misafiradam

Guest
..artık bıtsın bu iş demek zorundayım hemde bu şekilde..
JFYDF.jpg

Benzer konular

metrapolix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel çalışma GTA oyunun afişi gibi :)

crowdkid

🌱Yeni Üye🌱
cok abuk subuk cizimler var ama bunu beğendim fena ;)

M

misafiradam

Guest
tesekkur ederım yorumlarınızı yenı okudum ... evet gta yı cok severım zaman zaman ondan cok esınlendım:) cok saolun

M

misafiradam

Guest
tesekkurler SHOPRAMAZAN gercekten begendıgıne sevındım :) saol

M

misafiradam

Guest
combofıx 'e tesekkurler degerlı yorumun ıcın mutlu oldum:)

artslave

🌱Yeni Üye🌱
çizimler çok iyi ama kompozisyon bence sorunlu. eline sağlık

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
M

misafiradam

Guest
ilgin ıcın cok tesekkurler yazarcizer arkadasım! vermıs oldugun lınklerdekı calısmlara cok guzel ama ben bu lınklerdekı ıcerıklerın cok uzun zamandır farkındayım perspektif, rakursi, modleler vs vs.. dedıklerın cok gzuel kesınlıkle ama bazen ınsan o ''olması gereken kurullar'' varya onları kırmak ıstıyor.. benımde yıllarca sanat okullarında ögrendıgım seyler vs.. ayrıca perspektıf ıstıyorsan ondekı bayan polısle hemen arkasındakı mafya babasını karsılastırabılırsın ve bu arada ''newyork gece hayatı ve su yuksek ısıklı plazaları, gecesi ve gunduzu ıle heryonden ısıltılı bır sehırdir''bence! tabıkı ny'nınde kasvetlı havalrı olmsutur ama bu calısmaya gıdecek en son sey sanırım ölu renklerdır yanı mafyanın oldugu heryerde ölü tonlar kullanılmak zorunda degıl dımı :)

M

misafiradam

Guest
BtaÖğretmeni begendıgınıze cok sevındım gercektende cok mutlu oldum saolun!

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Rica ederim.
Ancak üslublar değişkendir, "temel sanat/tasarım kuralları" ise asla(bu da temel bir prensibtir).

Kompozisyonun(odak noktası):

focuspoint.jpg

Rengin:

relcolor.jpg

https://www.itchstudios.com/psg/art_tut.htm

ve diğer meselelerin de muhakkak kuralları vardır. Bahsettiğim ölü ton meselesinin de mafyayla(konuyla) alakası yoktur. Zira kontrastı sağlama adına her tür konuda ölü tonlar da, canlı tonlar da pekalâ kullanılabilir:

https://korysdiner.homestead.com/files/PDI/03_alligator_bridge.jpg
https://2.bp.blogspot.com/_-gSZnASOYD0/TIUDgJoiT1I/AAAAAAAAAhc/SnG__gWKUJA/s1600/JANA01.jpg

Yani fonda kullandığınız canlı renkler, mesela alt taraftaki kimi figürleri boğmuş/tolere etmiş. Sadece özgürlük heykelinin arkasında ölü denilebilinecek bir ton kullanmışsınız ama o da malesef yetmemiş.

Son düzenleme:
M

misafiradam

Guest
merhaba tesekkur etmek ıstıyorum yazarcizer arkadasım ılgın ıcın ve guzel orneklerın ıcın ama ben işimin bu halınden memnum.:) ve sen anlatmak ıstedıgımı tam anlamamıssın daha dogrusu nasıl bakıcagını dıyım lutfen yanlıs anlama bazı noktalarda san katılıyorum ama bu işin böyle bıtmesı ve benımde bu işin arkasına lacıverı aynen bu sekılde atmam ve senın yada dıer arkadasların begenısıne bu sekılde sunmam gereklıydı ve aslında ınan cok fazla derecede kontrastlık söz konusu :) sımdılık hoscakal

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
renk seçimleri gerçektende kötü olmuş.
bana komodor 64 ün ateri salonlarında olduğu 90 lı yılların başındaki oyun afişlerini hatırlattı.
en kısa bu şekilde özetleyebilirim sanırım.
bunun dışında zencilerin ten renklerindede sorun var, silüet şeklinde bir çalışma olmuş.
köprüden düşen arabada perspektif sorunu var, diğer iki araba çok güzel olmuş, başarılar...

M

misafiradam

Guest
merhaba fartail79 anlayamdım hangı renklerın secımlerı kotu olmus :) 90 lı yılların afısleırnı hatırlatmasında bı sakıca yok tabıkıde olabılır:)
zencılerın ten renklerındekı sorunu nasıl acıklayabılrsınız merak ettım dogrusu!:) zencılerın ten renklerı bılıyorusnuz kı cesıtlılık gosterebılır sıze soyle ornek verıyım daha net olsun (mariah carey, rıhanna,naomı campell,vs vs) bu 3luye bakarsanız aradakı ten renkleırnı gorebılırsınız(!) erkekler ıcınde ornek verıyım (robınho, ronaldınho vs vs pele)
sıluet seklınde derken solemek ıstdıgını tam anlıyamadım? kopruden dusen arabayı ozellıkel kopruden dussun dıye koymadım yoksa o araba orda temsılı tabıkıde. sonucta 10 sene bu ısı okudum nerdeyse :) okadar amatorce bı hata yapmam :)
degerlı yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım hoşcakalın.