Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ortalama problemi

grafikan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar programda bir nesneyi kalvuz çizgisi (guides) yaptıgım nesneye ortalamaya çalıştıgımda çalışma alanınına ortalanıyor sanırım ben bi şekilde programın ayarını bozdum :angel: ama bunu nasıl normale cevirecegimi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
:worried::crying:

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
hangi programı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama klavuz çizgisine ortalamak diye birşey yok zaten. Sayfaya ortala dersen sayfaya ortalar, seçtiğin objelere ortalar..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Align tablosunun sağ altında Artboard İşaretlidir. Onu kaldırırsan sorunda ortadan kalkar.

hangi programı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama klavuz çizgisine ortalamak diye birşey yok zaten. Sayfaya ortala dersen sayfaya ortalar, seçtiğin objelere ortalar..

Klavuz çizgisinede ortalayabilirsin Sıfırlayabilirsiniz. Program ismi Adobe Illustrator.

37608316.jpg

Son düzenleme:

grafikan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illlustrator soru ve sorunlarınız dediginden ve anlasılamayacagını düşünemedigimden illustrator die yazmadım gercekten cok yardımcı oldun bu sekilede yardım edecek arkadaslara sonsuz tskler

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
illlustrator soru ve sorunlarınız dediginden ve anlasılamayacagını düşünemedigimden illustrator die yazmadım gercekten cok yardımcı oldun bu sekilede yardım edecek arkadaslara sonsuz tskler

Eğer derdinin ne olduğunu tam veya bir görselle anlatabilirsen doğru cevapları herzaman alabilirsin. Sorunun çözüldüğüne sevindim. Kolay gelsin.

statar4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Align tablosunun sağ altında Artboard İşaretlidir. Onu kaldırırsan sorunda ortadan kalkar.

Klavuz çizgisinede ortalayabilirsin Sıfırlayabilirsiniz. Program ismi Adobe Illustrator.

klavuz çizgisine ortalamayı nasıl yapıyoruz acaaba
tşk.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Klavuz çizgini tut, ortalamak istediğin objeyi de tut. Horizontal Align Center

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar illustratörde kılavuz çizgilerini de tutabiliyorsunuz..hatta kaldırmak istediğinizde üstüne tıklayıp herhangi bir objeymiş gibi backspace ile silebiliyorsunuz...herkese kolay gelsin..