Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Otamatik hizalamaları yapamıyorum

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar corelde ctrl e ctrl c crtr l ( c e l r t b) gibi otamatik hizalamalar olmuyor yukardan arance aling and distrubute den yapıyorum ordaki seçeneklerin yanlarında başkasında c e r l baş harfleri yazıyor ama benimkinde yazmıyor yardım lütfen :sweating:

Benzer konular

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
coreli acarken f8'e basılı tutun çıkan uyarıya evet deyin sanırım kısayolları değiştrimişsiniz dediğim işlemi yaparsanız düzelecektir.

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
Olmadı aksine arange falan yokoldu bu sefer :s

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
yaptığınız işlemle bu dedikleriniz olması imkansız, neyse o menüyü geri getirmek için aşağıdaki işlemi yapınız
65767793md6.jpg

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
BİDE HER CORELİ AÇTIGIMDA BU DA AÇILIYO SİNİR BOZUCU BİŞEY NASIL ÖNLERİM AÇILMAMASINI ????

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaptığınız işlemle bu dedikleriniz olması imkansız, neyse o menüyü geri getirmek için aşağıdaki işlemi yapınız
[ımg]https://img86.imageshack.us/img86/5456/65767793md6.jpg[/ımg]

teşekkürler f8 e bastıgımda iki tane sık var onları işaretleyip tekrar yaptıgımda düzeldi :d
inanırmısın bir aydır uğraşıyordum çok saol

cihancs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corelde kısayol atamak

Şunu da yapabilirsin; Menülerden - Tools - customization - commands - shortcut keys e tıkladıktan sonra, mausla corelde kısayol atamak istediğin özelliği bul, ona tıkladığında otomatik olarak option alanında ilgili yerde seçili hale gelecektir. New shortcut key kısmına kısayol adı olarak bir harf yaz ve Assign butonuna bas harf aşağıda Curren Shortcut key alanına geçecektir.Onayladında kısayol tuşu atanmış olur. current shortcut key kısmında corelden bulduğun aracın kısayolu varsa onu görebilirsin.bu alanı dikkatli kullanmanı tavsiye ederim.(özellikle bir bilgisayarı bir den fazla kişi kullanıyorsa farklı kısayollar problem yaratabilir.İyi çalışmalar...

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
şunu da yapabilirsin; menülerden - tools - customization - commands - shortcut keys e tıkladıktan sonra, mausla corelde kısayol atamak istediğin özelliği bul, ona tıkladığında otomatik olarak option alanında ilgili yerde seçili hale gelecektir. new shortcut key kısmına kısayol adı olarak bir harf yaz ve assign butonuna bas harf aşağıda curren shortcut key alanına geçecektir.onayladında kısayol tuşu atanmış olur. Current shortcut key kısmında corelden bulduğun aracın kısayolu varsa onu görebilirsin.bu alanı dikkatli kullanmanı tavsiye ederim.(özellikle bir bilgisayarı bir den fazla kişi kullanıyorsa farklı kısayollar problem yaratabilir.iyi çalışmalar...

teşekkürler problemi halleddim ama bu bilgide inan çok işime yaradı ;)

cihancs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel 12 de ilk kurulumdaki ubdate seçeneği

Yukarda çıkan menü ile ilgili şunu yapabilirsin. corel 12 yi ilk kurduğunda ubdate ile ilgi bir seçenek işaretlidir.bu program başladığında senin karşılaştığın ara yüzün çıkmasını sağlayan seçenektir. bu seçeneği yanındaki çentiği kaldırıp iptal edersen bu arayüz hiç bir zaman çıkmaz. İyi çalışmalar...

Einstein

🌱Yeni Üye🌱
ctrl tuşuna basmadan yapman gerekiyo ojeleri seç ctrl siz c ye bas

acoconcon

🌱Yeni Üye🌱
slm. ben yeni üye oldum ve coreli daha yeni öğreniyorum. fotokopi dükkanım var ve corel bana çok lazım oluyor. hergün vakit oldukça kurcalıyorum ama bu sefer fazla kurcaladım galiba. her açışımda benden dosyayı bulmamı istiyor. daha önceleri sayfa açıyordu şimdi açmıyor, yardımcı olursanız sevinirim

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
slm. ben yeni üye oldum ve coreli daha yeni öğreniyorum. fotokopi dükkanım var ve corel bana çok lazım oluyor. hergün vakit oldukça kurcalıyorum ama bu sefer fazla kurcaladım galiba. her açışımda benden dosyayı bulmamı istiyor. daha önceleri sayfa açıyordu şimdi açmıyor, yardımcı olursanız sevinirim

bu dediğiniz corel'de olmayacak bir şey freehand olmasın sizdeki program