Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Otel Web Site Tasarımı

ahmetsngr38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha önceden yaptıgım tasarımı kendim de begenmediğim için sıfırdan yeni tasarım yaptım.Sitenin sol kısmındaki input form date vs. fireworks kütüphanesinin hazır nesneleridir, göze batan kısımları oldugunun farkındayım css kısmında onları düzelticem..Yorumlarınızı bekliyorum.Tasarım Fireworks CS5 tir.

Benzer konular

bariodesing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bı kac renk daha kullansan daha ıyı olcak sankı emegıne saglık guzel olmus

ahmetsngr38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarımda sadelikten yanayım :D Yorum için tşk ederim

ahmetsngr38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bi kaç yorum daha alsaydık süper olacaktı !...

genom

🌱Yeni Üye🌱
bayrakları biraz daha aşağıya alabilirsin. header kısmındaki telefon numaralarının font rengini değiştirebilirsin belki bir telefon ikonu koysan daha uygun olur. fontlar üzerinde biraz daha çalışman gerekiyor içerik kısımlarında italic kullanma. başlık kısımlarında filan başka renkler kullan bu halde site tek renk ile boğucu olmuş.

kolay gelsin..

gp87

🌱Yeni Üye🌱
biraz daha renkli olsa iyi olacak. Renk uyumunu sağlarsan o şekilde de sade bir site yaratabilirsin. Bir de tipografiye ve blog bölümlerine biraz daha çalışman gerekecek;)

govercinteam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi bana ulaş sana göre elimde bişi var merak etme ücretsiz:)))))))

candleman

🌱Yeni Üye🌱
Bence otelin adının üzerine veya altına biryere kaç yıldızlı olduğuna dair ufak yıldızlarla süslersen istanbul manzarasının üzerinde güzel görüntü verir. hafif turuncu veya hafif sarı ile biraz daha renklendirme yapabilirsin. gri üzerine güzel giden renkler, ama site güzel olmuş eline sağlık