Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oyun Gençlik Afiş Çalışması

Misery

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar. Oyun Gençlik Spor Kulübü için yaptığım afiş çalışmasını sizlerle paylaşmak istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

afissonon7.jpg

cagdash01

🌱Yeni Üye🌱
Emeğinize sağlık bana daha çok bir video montaj çalışması gibi geldi.

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
inanılmaz dağınık olmuş bir bakışda anlaşılması zor. ayrıca bence vurgulamada sıralama hatası ve anlatım eksikliği olmuş. şimdi sen direk mekanın ismini vurgulamışsın oysa anlatılmak istenen kurslar. bu yüzden önce kursları anlaşılır biçimde vurgulayıp sonra yerini vurgulaman gerekliydi. zaten afişde burda kurs var eğitim var tarzında bir ibarede yok. buna bakan insan ne anlatılmak istendiğini anlamayabilir.

tuba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karışık renk uyumu daha iyi olabilidi bence tekrar gözden geçir

AnoktaKADİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
inanılmaz dağınık olmuş bir bakışda anlaşılması zor. ayrıca bence vurgulamada sıralama hatası ve anlatım eksikliği olmuş. şimdi sen direk mekanın ismini vurgulamışsın oysa anlatılmak istenen kurslar. bu yüzden önce kursları anlaşılır biçimde vurgulayıp sonra yerini vurgulaman gerekliydi. zaten afişde burda kurs var eğitim var tarzında bir ibarede yok. buna bakan insan ne anlatılmak istendiğini anlamayabilir.

kesinlikle katılıyorum bu bence halkoyunları yarışması için yapılmış bir afişe benzemiş . Ben ilk bakışta yarışma içinmi acaba diyedüşündüm çok dağınık ve renkleri uyumsuz tekrar kontrolde fayda var ..
kolay gelsin..

Misery

🌱Yeni Üye🌱
Eleştirileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Afişi isteyenler fotoğrafların ön planda olmasını özellikle istemişlerdi o nedenle böyle bir tasarım yaptım. Tasarım onaylandı ve baskıya verildi. Eleştiren herkese çok teşekkür ederim.