Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ozbi Grafik Logo çalışması

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar,daha öncede ve hep söylediğim gibi,ben bu işin eğitimini almadım ve bi hevestir başladım,severek yapıyorum.Zevk alıyorum en önemlisi.Kendime bir logo yapmak istedim,daha dorusu bi çok logom oldu ama :) ilk defa bunu sizinle paylaşıyorum,ama çok kararsız kaldım.Pek fazla mı karışık acaba?
Logoda ozbi yazıyor...
Yorum ve Fikirlerinizi esirgemeyin...Şimdiden hepinize tşekkürler....

16683429.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

PrcDark

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.prcdark.somee.com
Öncelikle Ellerinize sağlık, fakat gözüme çarpan bazı eksikleri yazmaya çalışacağım...
"O" ve "Z" Anlaşılmayacak kadar karışık, sonra tüm karakterler birbirlerine çok yakınken "İ" uzak durmuş gibi ve "İ" eğer yakınlaşrırılacaksa bile b'nin yuvarlak kısmın'a yaslanabilir. renk uyumuna gelince, güzel ve sade bir renk seçimi olmuş. Ekleyeceğim pek birşey kalmadı sanırım, umarım en güzel çalışmalarınızdan biri olur bu logo. Başarılar Saygılar...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Eğer orada ozbi yazıyor demeseydin kesinlikle anlamayacaktım. Baştaki harf c gibi aynı. czbi olduğunu düşündüm ben. Okunması kolay olsun. Estetik güzel ama bu estetiği fazla bozmadan ve okunabilir yaparsan süper olur.

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle yorum ve önerilerinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.İ için dediğinizi bende düşündüm ama üzerinde durmamıştım,önerinizi dikkate alcam,Yalnız O ya gelince,Çizgi olmayan sağ tarafına düz bi çizgi indirdim ancak bu seferde A ya benzedi,Eğer eğri bi çizgi indirirsem logonun bütünlüğünü bozuyor :S Galiba daha fazla oynamalıyım üzerinde...

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Eğer orada ozbi yazıyor demeseydin kesinlikle anlamayacaktım. Baştaki harf c gibi aynı. czbi olduğunu düşündüm ben. Okunması kolay olsun. Estetik güzel ama bu estetiği fazla bozmadan ve okunabilir yaparsan süper olur.

aynen katılıyorum

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle yorum ve önerilerinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.İ için dediğinizi bende düşündüm ama üzerinde durmamıştım,önerinizi dikkate alcam,Yalnız O ya gelince,Çizgi olmayan sağ tarafına düz bi çizgi indirdim ancak bu seferde A ya benzedi,Eğer eğri bi çizgi indirirsem logonun bütünlüğünü bozuyor :S Galiba daha fazla oynamalıyım üzerinde...

Merhabalar.. Calismaniz cok estetik ve renk uyumu olarak cok hos gorunuyor... Fakat ben de okunabilirlik konusunda diger arkadaslara katiliyorum.. OZBI degilde CZBI gibi okunuyor calismaniz... Fikir vermesi adina ben soyle bir duzenleme yaptim izinsiz ve affiniza siginarak .. Belki bir yardimi olur :blush:

ozbi.jpg

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
DeCuPe arkadaşım öncelikle emeğine sağlık,ilgilenmen ve oturup uğraşman beni çok sevindirdi...Çok teşekür ederim.İ çok güzel olmuuş,ama hala O da kararsızım ve bi çözüm üretemedim :S bilmiyorum diğer arkadaşlarım ne der O harfi konusunda,tekrar tekrar çok teşekür ederim...

andesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence biraz daha çalışırsan başarabilirsin bu işin eğitimini almadan bunu yapmış olman bence başarılı sadece o harfindeki anlaşılma problemini halletmen yeterli olacaktır gerisi benim hoşuma gitti emeğine sağlık.

efom

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlara aynen katılıyorum .kolay gelsin

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşşekürler arkadaşlar,Özelliklede PrcDark ;) Çalışmaya devam edeceğim...