Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Özel Kesim Kartvizit Hakkında Yardım

docaconez

🌱Yeni Üye🌱
lr2ls.jpg

Merhabalar benim bir sorum olacaktı elimde tasarladıgım bu şekilde özel kesim bir kartvizit var tasarım aşaması tamam iki köşesi oval diğer iki köşesi normal benim takıldıgım konu ıse bunun matbaa ayağında nasıl belirtileceği oval köşelere kesim çizgisi veyahut payımı bırakılacak yardımcı olursanız teşekkür ederim ve forumda yeni olduğum için konu doğru yerdemi yanlış yerdemi bilmiyorum.

Benzer konular

docaconez

🌱Yeni Üye🌱
hocam sıyah backgroundu koydum hani köşeler oval normal nerelerı nasıl dıye soru işareti oluşmasın kafalarda diye sadece boş şablonunu koydum gözüken siyahlığa dikkat ederseni sol üst ve sağ alt koseler oval bilgi mahiyetinde

aykut55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Siyah zemini hazırladığınız gibi matbaya çizgi halini gönderin, bu şekilde olacağını, hangi köşelerin oval kesileceğini belirtirseniz mutlak anlarlar.

reklamra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sürekli çalıştığın matbaa varsa onların zaten çalışmalarından uygulayacağın yolları sana söylüyorlar çalışma kitapçığı şeklinde veriyorlar sana kişisel kartvizit olarak basacaksan ajans adına değilse bunu detaylı bir şekilde onlara belirttiğinde onlar ne demek istediği anlar.

MK0

🌱Yeni Üye🌱
bende aynı tasarımdan yaptım matbaacıya solememe bile gerek kalmadı.kendileri özel kesim oldugunu anladılar zate

ismail038

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim bu tip çalışma daha öncedende var olduğu için ellerinde hazı bıcak vardır zaten sen düz yap çalışmanı veya bu şekilde yap onlar kalıba yerleştirir maşalıda bam güm keser keser ata bu şekilde ayıktın :p

wolf89

🌱Yeni Üye🌱
Sen tasarımının yanına sadece çizgisel olarak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kesim yerlerini belirt anlarlar. ,yanına da okla gösterip 'BIÇAK' da yazarsan daha iyi olur.