Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pan

mustafanazif

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mustafanazif.com
istanbul2panaroma2.jpg

bir panaroma çekimim... ve farklı bir şekilde düzenlediğim versiyonu.

iyi seyirler...

Benzer konular

unforgiven_32

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok başarılı hakikaten çok hoş olmuş ellerinize sağlık :smile:

WitherSpooN

🌱Yeni Üye🌱
başlığa bakınca "panning" adı verilen teknikle çekilen bir fotoğraf bekledim.Fakat panaromik fotoğraf koymuşsunuz.Fotoğrafınızı beğendim ama eğer burda bir bilgi yanlışlığı var ise düzeltmek istedim.Pan ya da panning hareketli bir cismin makinayla takip edilerek fotoğrafının çekilmesine deniyor.Mesela Formula 1 arabaları yarış sırasında bu teknikle fotoğraflanır.Araç net geri kalan yerler hızdan dolayı flu çıkar,siz de biliyorsunuzdur gerçi.Başkaları tarafından yanlış anlaşılmasın istedim.

sdbyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ucgenmedya.com
yukarıdaki yoruma katılıyorum.. başlığın değiştirilmesi gerekiyor.. bşaarılar.

mustafanazif

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mustafanazif.com
wither spon: pan ile panaroma arasındaki farkı "20 sene" önce öğrendim.
ayrıca formula 1 araçlarının o teknikle çekildiğini nereden çıkarttınız yahu? ilginç...
pan farklı bir tekniktir ve her zaman kullanmazsınız bunu.
yüksek enstantenede çekim yaparsanız hareketli cisimleri statik konumda çekebilirsiniz. o an karedeki herşeyi dondurursunuz.
yok eğer çok düşük enstantenede çekiyorsanız ve buna ya mecbur kalmışsanız ya da özellikle pan çekiyorsanız, o zaman hareketli olan objeye odaklanırısınız sadece objenin hareketsiz olan kısımları statik, kadraja giden diğer bütün öğeler hareketli görünür. panda da çok farklı teknikler uygulanabilir.

başlığı kısaltma yazmıştım. böyle algılanabileceği de aklıma gelmişti fakat benim başlık değiştirme gibi bir durumum yok. böyle de kalabilir sorun değil.

sdbyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ucgenmedya.com
açıklamanız çok hoş olmuş elinize sağlık. fakar "panoramik kelimesinin kısaltması pan" diye bir açıklama hayatımda ilk defa duydum.

mustafanazif

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mustafanazif.com
o an öyle yazdım çıktım seda yani kısacası bu : ) belki çok işim vardı, o yüzden böyle aceleden "düşünmeden" bir kısaltma yazdım geçtim. çok büyütmemek lazım:))

neyse bu kadar laftan sonra artık pan fotoğrafları yüklemek şart oldu!!!
:)

smdl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok başarılı bir çalışma