Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pars Kiraz Operasyonu: Film Afişi Çalışması

sallarli

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

parskirazoperasyonuqr8.jpg

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
kişi resimlerinin renkleri uyumsuz. birde resime üstten feather vermelisin yani ortadaki resmin üst kısmı kötü durmuş. alttaki yazıları fazla uzatmışsın. bunların dışında iyi görünüyor emeğine sağlık!..

*15-) Forum içerisinde herkesin görebileceği mesajların (metin) tümünün kalın (bold), renkli ve büyük punto ile yazılması yasaktır...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
fotograflardaki resnk uyumsuzlugu hemen göze çarpıyor isimlerde türkçe karakter kullanmamışsın ust resimde arkadaşımızın da dediği gibi kesinlikle feather kullanman gerek çok keskin olmuş en alt yazı da göz yoruyor boyutları aynı olsa da renklerini farklı yapsan daha hoş olurdu sanırım veya birbirlerine biraz daha yakın boyyutlar olabilir.. sanırım biraz basite kaçöışsın çalışmada. hoş olmuş ama ayrıntılara biraz daha dikat edersen sanırım daha güzel çaklışmalar çıkacak;) başarılar diliyorum emeğine sağlık

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadasların dedigi gibi resimlerdeki renk uyumsuzlugunun yanı sıra kolaj cok basit kacmıs...

sallarli

🌱Yeni Üye🌱
Çok teşekkürler arkadaşlar. Bu yorumlar benim için çok önemli. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum.