Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pass ayarını artırınca ebat küçük basılıyor

JiN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasşlar gonghzeng boya püskürtmeli makinenın pass ayarını 6 dan 10 a yükselttim..parametreler ebatın normal oldugunu gösterıyor ama basılan çalışmayı ölçtükten sonra ebatın ((sadece boydan)) bayaa bir küçülmüş olduğunu gordum..bir türlü düzeltemedım..saygılarımla teşekkurler

Benzer konular

ezgi reklam

🌱Yeni Üye🌱
merhaba o sorunlarla bizde karşılaşmıştık calibrasyon ayarlarını kontrol et
muhtemelen yapmışsındır ama yaptıgın ayarların kayıtlandıgına dikkat et

JiN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
makınenın DEFAULT ayarı yok..bende eskı ayarları değiştirerek deneme yanılma ıle duznlemeye çalışıyorum ama genede olmadı..yanı bunu hangı menuden yapıcam onuda bulamadım herseyeı denedım ama olmuyor dostum..calıbrasyona baktım gene olmadı..
pass lar sıklasınca baskı mesafesıde daralıyor bunu anladım ama ebatı koruyamıyorum

huseyinnss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.huseyinsevindik.com
arkadaşım benım daha öce çalıştığım işyerimde kullandığım makinanında aynı sorunu vardı.biz basacağımız işin boyutunu büyüterek sorunu halletmiştik.bundan sona bstığın bir işte ne kadar küçültme yapacağını ölçerek daha sonraki baskılardada o oranda büyütebilirsin.birde şöyle bir durum var şuanki işyerimde kullandığım makinada bu tarz bir olay yaşadım ve sorunun malzememde olduğunu farkettim farklı malzemelerle denemeni tavsiye ediyorum.umarım yardımcı olabılırım

YgtCml

🌱Yeni Üye🌱
pass ların step ayarlarından , y motorun move set ayarı bozuldugundan .genelde bu sorun oluşur.bir diğer sebepde malzeme ısı dengesıyle ılgılı olabilir.