Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pc Clinic Kurumsal Çalışma...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
yenicl5.jpg

:angel:teşekkürler şimdiden...:angel:

Son düzenleme:

gulsuna

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalarınızı takip ediyorum çok beğeniyorum bu harika olmuş emeğine sağlık

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
Mavi beyazdan daha güzel durmuş tebrikler.. hepsi çok başarılı, yalniz karvizitin arkasını doldurmakta baya bi güçlük çekmişsindir sanirim :)) ayrica Cd'nin PC yazisinin üzerinden geçen çizgiler bilinçlimi, yoksa yalnişliklami üste gelmiş orasini anlamadim..

Tekrar ellerine, emeğine sağlik..

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
öncelikle eline sağlık. güzel çalışma olmuş. antedlide zemine koydugun efekt biraz koyu olmuş, açmanı öneririm. kartvizitte logo ve yazılar kenara çok yaklaşmış, kesimde sorun çıkarabilir diyorum. birde... logo bana pc net i hatırlatıyor... :D ;)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Mavi beyazdan daha güzel durmuş tebrikler.. hepsi çok başarılı, yalniz karvizitin arkasını doldurmakta baya bi güçlük çekmişsindir sanirim :)) ayrica Cd'nin PC yazisinin üzerinden geçen çizgiler bilinçlimi, yoksa yalnişliklami üste gelmiş orasini anlamadim..

Tekrar ellerine, emeğine sağlik..

teşekkür ederim tirEdsOuL bence de müşteri de bu haliyle daha çok beğendi...kartvizitin arkasını doldurmakta gerçekten de baya zorlandım ama başardım sanırım...:rofl:...cd nin üzerindeki pc ye alt tarafta attığım çizim üzerinde kalmış, yani bilinçli değil bende yüklerken gördüm...sağolasın arkadaşım...

gülsuna taşakkür ederim cnm...:angel:

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
çalışma güzel olmuş eline sağlık. yalnız bir konuda uyarmak isterim. dosyayı ebat olarak göz önüne getirdiğimde adres yazısının çok büyük olduğunu düşünüyorum. tavsiyem dosyada adres yazısın 8 punto üstüne çıkarmamandır. kartvizitlerde 7 nin üstüne çıkartma antetlide de 7 nin üstüne çıkartma puntoyu. yazı büyüdükçe estetik bozulur çünkü helede adres yazılarında. müşteri bunu büyük ister okunmaz diye. ama hepimiz biliyoruzki alakası yok. çünkü bu tip materyallerde istersen adres kocaman olsun kimse okumaz. sadece lazımsa bakar. onuda ha büyük olmuş ha küçük. kolay gelsin arkadaşım

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
calısmalar guzel olmus.ellerıne saglık.ama katalog kapagında tek yazısı dıgerlerı gıbı buyuk harfle baslaması lazım

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma güzel olmuş eline sağlık. yalnız bir konuda uyarmak isterim. dosyayı ebat olarak göz önüne getirdiğimde adres yazısının çok büyük olduğunu düşünüyorum. tavsiyem dosyada adres yazısın 8 punto üstüne çıkarmamandır. kartvizitlerde 7 nin üstüne çıkartma antetlide de 7 nin üstüne çıkartma puntoyu. yazı büyüdükçe estetik bozulur çünkü helede adres yazılarında. müşteri bunu büyük ister okunmaz diye. ama hepimiz biliyoruzki alakası yok. çünkü bu tip materyallerde istersen adres kocaman olsun kimse okumaz. sadece lazımsa bakar. onuda ha büyük olmuş ha küçük. kolay gelsin arkadaşım

teşekkür ederim arkadaşım...evet haklısın sen söyleyince baktım 10 puntoymuş dikkate aldım ve değiştirdim bile...:) dediğin gibi müşteri herzaman ürününü ve adresini ön planda tutmak istiyor...çalışmayı hazırlarken en zorlandığım yer kartvizitin arkası olmuştu...o kadar çok şeyi küçücük karta yerleştirmek biraz sinir bozucu...tekrar teşekkür ederim yapıcı yorumun için...:angel:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
calısmalar guzel olmus.ellerıne saglık.ama katalog kapagında tek yazısı dıgerlerı gıbı buyuk harfle baslaması lazım

evet dikkat etmemişim bende hatalarımı sizler gibi burda görüyorum...teşekkür ederim...kolay gele...

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
siyahla! :) Renk uyumları ve sadelik gayet güzel olmuş sloganıda beğendim :D "tek " "Tek" olarak düzeltin mi :angel: müşterinin hayır diyemecegi bir çalışma olarak hazır görüyorum. emeğine , ellerine sağlık arkadasım :) güzel çalışmalarının devamını diliyorum :angel:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
siyahla! :) Renk uyumları ve sadelik gayet güzel olmuş sloganıda beğendim :D "tek " "Tek" olarak düzeltin mi :angel: müşterinin hayır diyemecegi bir çalışma olarak hazır görüyorum. emeğine , ellerine sağlık arkadasım :) güzel çalışmalarının devamını diliyorum :angel:

teşekkür ederim arkadaşım, siyahı ve sadeliği seviyorum ve renkli isteyen müsterilerin bile fikrini bazen değiştirebiliyorum...slogan da bence bu çalışmayla bütünleşti...t yi düzelttim...bugün çalışmayı sunuma hazırlarken heycanlandım aslında o yüzden çalışmayı bi kaç kere değiştirerek tekrar koydum...bu benim gerçek anlamda ilk kurumsal çalışmam bi tane daha vardı ama o benim kendime yaptığımdı...ama içime sindi...herkezin beğenmesi ve hatalarımı göstermesi beni daha da güçlü kıldı...teşekkürler...:angel:

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkür ederim arkadaşım, siyahı ve sadeliği seviyorum ve renkli isteyen müsterilerin bile fikrini bazen değiştirebiliyorum...slogan da bence bu çalışmayla bütünleşti...t yi düzelttim...bugün çalışmayı sunuma hazırlarken heycanlandım aslında o yüzden çalışmayı bi kaç kere değiştirerek tekrar koydum...bu benim gerçek anlamda ilk kurumsal çalışmam bi tane daha vardı ama o benim kendime yaptığımdı...ama içime sindi...herkezin beğenmesi ve hatalarımı göstermesi beni daha da güçlü kıldı...teşekkürler...:angel:

İlkler güzel ve kalıcıdır :angel: devamını dilerim arkadasım..Daha güçlü hissettiğin icinde ayrıca sevindim :) Forumun en güzel yanı zaten destek icin herzaman yanında arkadasların var olması :angel:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız...

:iloveyou:

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siyahlar kraliçesi :) teknik açıdan eleştirecek yetkinlikte olmadığımı düşünerekten bunu bilenlere bırakıyorum , ama şunu söylemeliyim çok "şık" bir görünüş :)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim fehimuk, teşekkür ederim aliimren...