Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pc - Mac

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar ben pc kullanıyorum matbaa işi ile uğraşıyorum ben pc de den fazla bi istekli iş alamadım yani sıkntılar nedeniyle mac almaya karar verdim yalnız ben corel draw kullanıyorum mac de bi sıkıntı çıkarmı corelle ilgili yada mac aldığımda hangi grafik proğramlarını kullanayım bana bi ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekür ederim

Benzer konular

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
MacOSX üzerinde Adobenin, Quark'ın tüm programlarının güncel sürümlerini, Freehand MX'i kullanabilirsiniz. CorelDRAW ise 11. sürümden sonra MacOS desteğini kesti. Yani MacOS üzerinde corel 11 ve alt sürümlerini (alt sürümlerini pek bulamazsınız) kullanabilirsiniz. CorelDRAW'ın güncel sürümlerini Macintosh üzerinde ancak bir windows sürümü kurarak çalıştırabilirsiniz. Macintosh'a geçiş yapacaksanız Adobe programlarını tercih etmenizde yarar var.

gök-khan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mac kullanmayı düşünüyorsanız CorelDraw'ı bırakmanızı öneririm. Çünkü PC'lerde Corel'in durumu nedir pek bilmiyorum ancak Mac'te Corel adeta sürünüyor diyebilirim. Freehand ve illustrator'a göre çok yavaş. Bence Mac'e geçin, Corel'i bırakın ve illustrator'la, indesign kullanın. Corel'den de kurtulmuş olun.

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
gidip adobe programlarını kullan.. en güzeli.. ya da freehand ;)

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Mac kullanmayı düşünüyorsanız CorelDraw'ı bırakmanızı öneririm. Çünkü PC'lerde Corel'in durumu nedir pek bilmiyorum ancak Mac'te Corel adeta sürünüyor diyebilirim. Freehand ve illustrator'a göre çok yavaş. Bence Mac'e geçin, Corel'i bırakın ve illustrator'la, indesign kullanın. Corel'den de kurtulmuş olun.
Seni corel düşmanı ilan ediyorum :)