Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

petrol ofisi ve ekmek fırını takvimleri

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
petrol ofisi ve ekmek fırını takvimleri

yorumlarınızı bekliyorum

ofpetrolth5.jpg

elmaslarhe3.jpg

Benzer konular

yubi38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak güzel bir çalışma eline sağlık. yanlız petrol ofisi takviminin orta sıradaki resimleri elinde varsa eğer başka resimlerle değiştirebilirsin. yinede çok iyisin

judash

🌱Yeni Üye🌱
nacizane fikrim petrolofisli çalışmayı büyük resminin etrafını temizleyip farklı bir arka plana oturturabılırsınız.
ekmek fırını içinde aynı işlem gerçekleşebilinir..
yinede hoş bir çalışma ellerinize sağlık

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
benim burda tek gördüğüm özür dileim yanlış anlamanı istemem kırmıı zemin petrolofisi resimleri
ekmekçide buğday fonu fonu dükkan resimleri bence olmamış bunu daha farklı yapabilirdin tabii seninfikrine saygı duyuyorum petrol ofisi fontları çok karışık unuma ki kırmızı üzerinde beyaz yazı sırıtır herzaman ellerine ve emeğine sağlık po logosundaki o ejderhamı ne onu koyup ortaday altına dını yazsaydın dah makbule geçerdi diye düşünüyorum nacizane fikrim

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
petrol ofisi takviminde tam göbekteki PO logosu bence fazla.Hem yeterince PO var takvimde, hem de üzerindeki yazının okunaklılığını bozuyor.Zemin çok kırmızı ve çok göz alıyor.Daha yumuşak renkler deneyebilirsin bence.Ortadaki yanyana üç resmin fonu neden mavi?Onu da zemine uydursan daha hoş olacak,göze batıyor.Son olarak da "Petrol Ofisi Kalitesiyle" olacak sanırım o yazı,bir yanlışlık var.

Ekmek fırını takviminde ise zemindeki başaklar hiç belli olmuyor.Zaten mağaza ve ekmek resimleri kaplamış tüm takvimi.Resimler biraz yapıştırılmış gibi duruyor takvime.Biraz gölge ve efekt versen çok daha güzel olur...kolay gelsin..

PoPüLeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma tbrikler okadar olacak gayet normal:)

canndostt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende farklı açıdan bir noktaya değinmek istiyorum... Petrol Ofisi çalışmanızda, pompa fotoğrafı kullanırsanız, yıkama fotolarından daha şık duracağına inanıyorum. Elinizde yoksa da daha iyi bir çalışma için, pompacı araca benzir koyarken çekilen fotoğraf içaçıcı ve amaca uygun olur diye düşünüyorum.