Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önceki reklam ve tasarımları baz alırsak bence ilk resim daha uygun, 3d max pek bilmiyorum ama çok kullanan arkadasım var takip ettiğim kadarıyla, tekerlekler tam lastik havasında olmamıs gibi onun dısında fazla yorum getiremem ellerine sağlık güzel olmus yeteneklisin iyi çalışmalar.
sen şimdiden uzay çağına geçmişsin maxonesis tasarımındaki modelleme tekniğin ve renderın güzel yalnız biraz fizik kurallarına aykırı gibi ama şunu söylemeliyim 1. deki sunuş şekline bayıldım
sen şimdiden uzay çağına geçmişsin maxonesis tasarımındaki modelleme tekniğin ve renderın güzel yalnız biraz fizik kurallarına aykırı gibi ama şunu söylemeliyim 1. deki sunuş şekline bayıldım
Arkadaşlar finale 30 tasarım seçilecekti ama 27 tane seçmişler bir tanede türkiyeden var Emre Yazıcı aşağıdaki adresten ulaşıp sizde oylaya bilirsiniz.