Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar photoshop'da calısırken hdd doluyor hmde az deil 4 5 gb bazen daha fazla doluyor bi dosya kaydetmediqim halde doluyor temp i boşaltıyorum nereye kaydediyor bu vista kullanıyorum.yardımcı olrmusunuz...
arkadaşlar photoshop'da calısırken hdd doluyor hmde az deil 4 5 gb bazen daha fazla doluyor bi dosya kaydetmediqim halde doluyor temp i boşaltıyorum nereye kaydediyor bu vista kullanıyorum.yardımcı olrmusunuz...
öncelikle türkçe karakterler kullanırsanız seviniriz.. "q" yerine "g" gibi.. sorununuzun sebebi de çok fazla font, pattern, brush yüklediyseniz bunlar programınızı çok yavaşlatır..
tamam ama şu var sorunum bu değil tabiki çok brush v.s var grafikerim sonuçta ama sorun photoshop un bi yerlere dosya kaydetmesi programdan çıksamda bilgisayarı kapatıp açsakta dosyalar yer kaplıyor öyle kalıyor şu anda mesela tam 7 gb kayıbım var...
tamam ama şu var sorunum bu değil tabiki çok brush v.s var grafikerim sonuçta ama sorun photoshop un bi yerlere dosya kaydetmesi programdan çıksamda bilgisayarı kapatıp açsakta dosyalar yer kaplıyor öyle kalıyor şu anda mesela tam 7 gb kayıbım var...
sorun bu değil arkadaslar vistada C:\Users\sehzadepc\AppData\Local\Temp burada xp de ise farklı bir yerde saklıyor photoshop dosyaları silinmesi hemen olmuyor pc bir kaç defa acılıp kapanınca siliyor. ama siz kendiniz gidip silebiliyorsunuz. BU arada buradaki dosyaları temizleme programları kaldırmıyor.
Kardeş ağır programlar ram yetersiz kaldığında harddiskin bi kısmını ram gibi kullanırlar sanal bellek deniyor buna bunu azaltmanı tavsiye etmem sistem yavaşlar o zaman, ekstrem bir durum yoksa böyle olması normaldir rami yükseltmeni tavsiye ederim.
Preferences>Performance>Scrath Disk bölümünden eğer varsa başka bir sabit disk seçmeni tavsiye edirim. En azından çalışırken rahat edersin. Sistem diski dolmaz. Umarım işine yarar...
Preferences>Performance>Scrath Disk bölümünden eğer varsa başka bir sabit disk seçmeni tavsiye edirim. En azından çalışırken rahat edersin. Sistem diski dolmaz. Umarım işine yarar...