Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop geri alma işlemini uzatma

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba Arkadaşlar ,

Belki bir kısmımızın bildiği belkide bir kısmımızın yeni öğreneceği birşey göstermek istiyorum.. photoshop'ta geri alma işlemi bildiğimiz üzere ctrl+z birden fazla geri almak için ise ctrl+alt+z'ye basarak geri alabiliyoruz.Genel olarak çoğu bilgisayarda 20 kere geri alabiliyoruz. aşağıdaki resimlerde geri alma işlemini istediğimiz kadar çoğaltabiliriz yalnız çok fazlada geri alma işlemini büyütmeyin sonra bilgisayarınız kasabilir.. başarılar.:smile:

( HİSTORY & CACHE )

https://d1211.hizliresim.com/13/j/fz32c.jpg

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba Arkadaşlar ,

Belki bir kısmımızın bildiği belkide bir kısmımızın yeni öğreneceği birşey göstermek istiyorum.. photoshop'ta geri alma işlemi bildiğimiz üzere ctrl+z birden fazla geri almak için ise ctrl+alt+z'ye basarak geri alabiliyoruz.Genel olarak çoğu bilgisayarda 20 kere geri alabiliyoruz. aşağıdaki resimlerde geri alma işlemini istediğimiz kadar çoğaltabiliriz yalnız çok fazlada geri alma işlemini büyütmeyin sonra bilgisayarınız kasabilir.. başarılar.:smile:

( HİSTORY & CACHE )

https://d1211.hizliresim.com/13/j/fz32c.jpg

Ctrl + Alt + Z işlemini bilmiyordum

Faydalı bir bilgi teşekkürler paylaşımın için..

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Birde şöyle güzel bir püf vereyim. Geri alma işlemi ile birlikte diyelimki çalıştığınız bir dokümanda yaptığınız bütün işlemleri yarın bir gün tekrar hatırlama ihtiyacı hissettiniz (history olayı) .Malum dokümanı kaydedip kapatırsanız bu bölüm sıfırlanıyor ama bunun için şöyle bir püf var belki lazım olabilir.

Preferences seçeneklerinde, General bölümünde alta, HISTORY LOG bölümü bulunmaktadir. Edit Log Items bölümünde Detailed seçeneği seçilerek, TEXT olarak nereye kayıt edileceği tanımlanınca size her kayıt isleminde her işlemi detaylı olarak verecektir. Ayrıca rapor her veri kayıt edilişinde otomatik olarak güncellenir.

Umarım işinize yarar.

Roneas

🌱Yeni Üye🌱
bu çok iyi oldu çak fazla hata yapan biri için :)