Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop`ta renk degistirmek

cemokie

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaşlar benim derdim şundan ibarettir. Photoshop da sadece sarı yerin rengini degiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim :S gif oldugu için renklerde sürekli sorun cıkıo istediğim ton olmuo sadece sarı kısmı degiştirmek istiyorum gri öle kalmalı yardımcı olursanız sevinirim

https://img510.imageshack.us/img510/4715/img2y.gif

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Magic tools ile sarıya tıkla..Renk değiştir? Olmuyormu?

professionalist

🏅Acemi Tasarımcı🏅

buyrun ben bu renk yaptım inşallah beğenirsin

Son düzenleme:

cemokie

🌱Yeni Üye🌱

buyrun ben bu renk yaptım inşallah beğenirsin

professionalist ustad ben bunu 5 farklı renkde yapıcam kodlarıda var bende ama sadece istediğim bunu nasıl renkten renge sokacagımdır anlasılan bu konuda başarılısın yardımı istiyorum bana sadece yol göstermen yeterli olacaktır

cemokie

🌱Yeni Üye🌱
bunu photoshopda nasıl yapabilirim 5 ayrı renk yapıcam da gövdedeki renkgi degiştirsem bu sefer sayfa ucundakı kıvırma efektinın gölgesi degişmiyor. yada tonları degişio

harflerin ruhu

🌱Yeni Üye🌱
polygonal lasso tool ile sarı kısmı kıvrıumda dahil olmaz üzere seçili hale getir.ve sonra hue/saturation kısmından istediğin renkte yapabilirsin...

cemokie

🌱Yeni Üye🌱
polygonal lasso tool ile sarı kısmı kıvrıumda dahil olmaz üzere seçili hale getir.ve sonra hue/saturation kısmından istediğin renkte yapabilirsin...

Photoshop un versiyonu felan farketmez dimi yapmam da sorun olmaz herhalde. biraz abes bi soru gibi gelebilir ama ben yeni merak sardım biraz geç oldu ama .)

yardımlarınızla yapıcam ins :)

harflerin ruhu

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop un versiyonu felan farketmez dimi yapmam da sorun olmaz herhalde. biraz abes bi soru gibi gelebilir ama ben yeni merak sardım biraz geç oldu ama .)

yardımlarınızla yapıcam ins :)

EVT FARK ETMİYOR AYNI İŞLEM SONUÇTA...normalde renk değiştirmenin birden çok yöntemi var ama orada kıvırma efektindeki tonlamanında orjınali gibi olması için size önerdiğim şekilde yapmanız en sağlıklı sonucu verir...iyi çalışmalr

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sarı bölgeyi seçelim

images - mod - rgb

ctrl + u (colorize) ---- istediğimiz renk tonunu ayarlayalım

------------------------------------------------------------------------------------

sarı bölgeyi seçelim

ctrl + shft + N "yeni katman açalım"

istediğimiz rengi dökelim

katman özelliklerinden multiply yapalım