muratcdemirci
🏆Pro Tasarımcı🏆
Yeni bir sayfa açıyoruz ve background olarak Transparent seçiyoruz.
Elliptical Marque Tool ile Göz için bir alan belirliyoruz ve içini beyaza boyuyoruz.
Layer'ın blending moduna giriyoruz ve Bevel and Emboss ayarlarını uyguluyoruz.
Şimdiki görünüm bu şekilde.
Layer penceresinin alt kısmında bulunan araç ile Hue Saturation seçiyoruz ve değerleri Hue: 15, Saturation: 15, Lightness: 15 olarak giriyoruz.
Yeni bir layer oluşturuyoruz ve uygun büyüklükte bir brush seçerek uygun büyüklükte bir alanı boyuyoruz.
Filter/Noise/Add noise uyguluyoruz.
Sonrasında Filter/Blur/Radial blur uyguluyoruz. Amount: 60, Blur Method: Zoom ve Quality: Best olacak şekilde.
Birazda Gaussion blur uyguluyoruz.
Yeni bir layer oluşturuyoruz ve gözün orta kısmını uygun büyüklükte boyuyoruz.
Aynı layer'a Filter/Blur/Gaussion blur uyguluyoruz.
Gözdeki yansımalar için 2 tane layer oluşturuyoruz ve resimdeki gibi opacity değerlerini ayarlıyoruz.
Ben biraz daha Add Noise ekledim ve birazda Radial blur uyguladım.
İşte sonuç.

Elliptical Marque Tool ile Göz için bir alan belirliyoruz ve içini beyaza boyuyoruz.

Layer'ın blending moduna giriyoruz ve Bevel and Emboss ayarlarını uyguluyoruz.

Şimdiki görünüm bu şekilde.

Layer penceresinin alt kısmında bulunan araç ile Hue Saturation seçiyoruz ve değerleri Hue: 15, Saturation: 15, Lightness: 15 olarak giriyoruz.

Yeni bir layer oluşturuyoruz ve uygun büyüklükte bir brush seçerek uygun büyüklükte bir alanı boyuyoruz.

Filter/Noise/Add noise uyguluyoruz.

Sonrasında Filter/Blur/Radial blur uyguluyoruz. Amount: 60, Blur Method: Zoom ve Quality: Best olacak şekilde.

Birazda Gaussion blur uyguluyoruz.

Yeni bir layer oluşturuyoruz ve gözün orta kısmını uygun büyüklükte boyuyoruz.

Aynı layer'a Filter/Blur/Gaussion blur uyguluyoruz.

Gözdeki yansımalar için 2 tane layer oluşturuyoruz ve resimdeki gibi opacity değerlerini ayarlıyoruz.

Ben biraz daha Add Noise ekledim ve birazda Radial blur uyguladım.
İşte sonuç.

Son düzenleme: