Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshopta 3d sorunu lütfen yardım edin

burcu1903

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar bnm yeni üyeyim yanlış bir yere msj yazıyor olabilirim nolur k.bakmayın. ben cs4de 3d sorunu yasıyorum hiç bir şekilde kullanamıyorum 3d yi
neden acaba

Benzer konular

dominichammet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar bnm yeni üyeyim yanlış bir yere msj yazıyor olabilirim nolur k.bakmayın. ben cs4de 3d sorunu yasıyorum hiç bir şekilde kullanamıyorum 3d yi
neden acaba

Merhaba.. 3D efekti vermek istediğiniz layer seçiliyken 3D menusune basıp nasıl bir 3D efekti vermek istiyorsanız ona tıklatabilirsiniz. En basitinden layerınız seçiliyken koni efekti vermek için 3D menusunden new shape from layer ardından Cone ye basarsanız efektin uygulandığını görürsünüz.

Farklı bir 3D efekti vermek istersen eğer bunun için hazır 3D eklentiler indirmen gerekir. Uygulama yine aynı şekilde. Önce çalışmanı layer yap ardından efekti ver.

burcu1903

🌱Yeni Üye🌱
çok saol ama bnde hiç 3d çıkmıo bile anlamış diilim yükleme problemi var sanırım reinstall dio ama nasıl yapcağmı bilemiyorum :(

dominichammet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok saol ama bnde hiç 3d çıkmıo bile anlamış diilim yükleme problemi var sanırım reinstall dio ama nasıl yapcağmı bilemiyorum :(

o halde büyük ihtimalle yüklemede bir bug oluşmuştur. Bi dosya bozuk yüklenmiştir. Bilgisayarın kaldırıp tekrar kur photoshopunu düzelicektir.
Yalnız bişeyi anlamadım ben 3D menusu mu çıkmıyo yoksa menu var içerik mi kapalı?

burcu1903

🌱Yeni Üye🌱
sanırım menü var ama içerik kaplı anlayamadımki bnde tam sadece yardımdan girince 3d menüsü görünüo onun dışındada görübmüo

burcu1903

🌱Yeni Üye🌱
evet sanırım sorun bu ben bunun olmaması için dua ediodum ama evet bu tümün
ü yüklemekten başka çare yok dimi?

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Sadece yardım altında görünüyorsa dediğim gibi yüklediğiniz sürüm ile alakalı bir durum.
Full sürümü yüklemenizi öneririm.

Muhabbetle

tomuycuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok basit programı kople sil ve yenıden yukle ve sorunu cozulecektır bıde sorunlarınızda lınk verırsenız hatanızın resmını cekıp cok ıyı olur yardımcı oluruz