Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar bnm yeni üyeyim yanlış bir yere msj yazıyor olabilirim nolur k.bakmayın. ben cs4de 3d sorunu yasıyorum hiç bir şekilde kullanamıyorum 3d yi neden acaba
arkadaslar bnm yeni üyeyim yanlış bir yere msj yazıyor olabilirim nolur k.bakmayın. ben cs4de 3d sorunu yasıyorum hiç bir şekilde kullanamıyorum 3d yi neden acaba
Merhaba.. 3D efekti vermek istediğiniz layer seçiliyken 3D menusune basıp nasıl bir 3D efekti vermek istiyorsanız ona tıklatabilirsiniz. En basitinden layerınız seçiliyken koni efekti vermek için 3D menusunden new shape from layer ardından Cone ye basarsanız efektin uygulandığını görürsünüz.
Farklı bir 3D efekti vermek istersen eğer bunun için hazır 3D eklentiler indirmen gerekir. Uygulama yine aynı şekilde. Önce çalışmanı layer yap ardından efekti ver.
o halde büyük ihtimalle yüklemede bir bug oluşmuştur. Bi dosya bozuk yüklenmiştir. Bilgisayarın kaldırıp tekrar kur photoshopunu düzelicektir. Yalnız bişeyi anlamadım ben 3D menusu mu çıkmıyo yoksa menu var içerik mi kapalı?
Çok basit programı kople sil ve yenıden yukle ve sorunu cozulecektır bıde sorunlarınızda lınk verırsenız hatanızın resmını cekıp cok ıyı olur yardımcı oluruz