Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshoptan image ready'e geçiş

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kusura bakmayın. okul zamanında photoshopta yaptığımız resimleri image ready'e alıp hareketlendirdik. ama şimdi cs3kurdum bilgisayarıma. image readye geçip animasyon yapmayı hatırlayamadım. bide konuyu nerde açacağımı bilemedim. eğer yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Belki farkında değilsiniz, ancak cs3 ün yeni bir özelliğini keşfetmişsiniz.

Window menüsünden animation a tıkladığınzıda imageready deki animationu görüceksiniz. Animasyonlarınız için imageready programını kullanmayacaksınız artık CS3 ün içinde olan bir özellik oldu...
13852090ck9.jpg

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya evet bu özelliğin farkında değildim. şimdi bir resmi burda nasıl hareketlendireceğim. bu konudada (küçük bir animasyonla) yardımcı olursanız sevinirim. hatırladığım kadarıyla ördeğin gözünü açıp kapatırdık. bunuda animasyon gibi yapardık. ama nasıl yapılıyordu hiç hatırlamıyorum

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ya evet bu özelliğin farkında değildim. şimdi bir resmi burda nasıl hareketlendireceğim. bu konudada (küçük bir animasyonla) yardımcı olursanız sevinirim. hatırladığım kadarıyla ördeğin gözünü açıp kapatırdık. bunuda animasyon gibi yapardık. ama nasıl yapılıyordu hiç hatırlamıyorum

Daha önceden image ready de yaptığınızdan farklı bir durum söz konusu değil. Fakat sisteminize QuickTime ı kurmanızı tavsiye ederim.

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zaten bende onu hatırlayamadım. nasıl yapılıyordu animasyon