Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pixel düşürme konusunda yardım

iwas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar;
umarım bana yardımcı olucak birileri vardır mesajımı okuyan.
ortalama 1600 adet jpeg formatında çekilmiş olan fotoğraflarım var. bu fotoğrafları wep sitesine ekleyebilmek için 1,5 mb dan 5 kb ye düşürmem gerekiyor. bunu yapan yardımcı bir program bilenler varsa ismini verirlerse mutlu olucam
herkeze kolay gelsin....

Benzer konular

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dostum fotoğrafları Photoshopun "File" Menüsünden "Scripts" Sekmesine Gel Açılan Yan Menüden "İmage Processor" a Tıklayarak ilgili seçeneklerden Toplu halde Boyut Değişikliği yapabilirsin
Dosya Boyutunu 5 KB ye düşürmek için en boy ölçülerini ve kalitesini düşürmen gerekir, bu nedenle çok kaliteli bir görüntü alman zor 5 KB 50 KB olmasın sakın ???

iwas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok dostum özellikle 5 kb bencede sıkıntılı bi tablo image size dan kçültüyorum minimum 5o kb ye düşüyor

iwas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim bu bilgi için gerçekten bana epeyce yardımcı oldu

yasminozen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb.

merhaba arkadaşlar;
umarım bana yardımcı olucak birileri vardır mesajımı okuyan.
ortalama 1600 adet jpeg formatında çekilmiş olan fotoğraflarım var. bu fotoğrafları wep sitesine ekleyebilmek için 1,5 mb dan 5 kb ye düşürmem gerekiyor. bunu yapan yardımcı bir program bilenler varsa ismini verirlerse mutlu olucam
herkeze kolay gelsin....

:smile:mrb.
resimlerini photoshopta aç.. Image Size dan Resample Image: yerinden tiki kaldır. Width: bölümüne istediğin büyüklüğü yaz. Tekrar paneli kapatmadan Resample Image: ın yeniden tikini koy.. Resolution bölümünüde istediğin ölçüde küçült.OK bas. Bu işlemi Actions Paletine kaydedersen diğer resimlerdede çabucak yapabilirsin. Umarım işine yarar kolay gelsin.. Ha bu arada ben bu sorunuzu şimdi gördüm. biraz geç oldu ama kusura bakma..