Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Png sorunu Acil yardım

aspendos3131

🏅Acemi Tasarımcı🏅
balksz2t.jpg

arkadaşlar yukardaki resimdeki gibi png ve dier yerleştirme açma ve kaydetme seçeneği yok bunları nasıl düzeltebilirim ? yardım edebilirmisiniz

balksz1m.jpg

işte yerleştirmedeki seçenekler ve az sonraki resimde o png lerin bulunduğu ama ps de göstermediği pnglerin bulunduğu dosya

fsadas.jpg

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bu olay format attıktan sonra oldu bi yardım eli uzatın perişan haldeyim :( yardım eden herkese :artipuan:

Benzer konular

aspendos3131

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yardım cook uzuluyorum aklımda bır çalışma vardı nolur yardım edinn hem ben sevınıyım hem siz :artipuan: alın :)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Emin değilim ama Photoshop programını kurarken iki-üç adım sonra dosya türleriyle ilgili seçeneklerin çıktığı bir bölüm var o bölümden Photoshop'la açmak istediğin dosya türlerini ekliyordun kurulumu yaparken .png bölümü otomatik seçilmemiş veya siz yanlışlıkla o seçeneği kaldırmış olabilirsiniz. (En son CS2'de soruyordu CS4'de soruyor mu bilemiyorum) Elinizde setup dosyası varsa programı tekrar kurmayı deneyin eğer tahminim doğruysa düzelecektir...

melih0606

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş gördüğüm gibi mac kullanıyorsun eskiden kullanmış olduğun png leri yeniden açamama sorunun var arkadaşın belirtiği gibi cs yi kurarken işaretlemen için soru soruyooo orda elle kendin işaretlememn gerekiyor kısacası cs yı kaldır yeniden kur :)

aspendos3131

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim ps'de tek sorunum adobe flash player eski olmasıymış oysaki yenisini yükledim en son sürümünü ve yine gözükmedi sinirden bilgisayarı kapattım sabah açtığımda baktımki olmuş :) ilginiz icin teşekkür ederim ama çözümü buldum :)