Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
soldaki eğitimde tercih kısmı olmamış, firma logosunu daha büyük kullanıp diğer yazıları bir sırada içersiinde çeşitli görsellerle destekleyerek kullanabilirsin mesela
soldaki eğitimde tercih kısmı olmamış, firma logosunu daha büyük kullanıp diğer yazıları bir sırada içersiinde çeşitli görsellerle destekleyerek kullanabilirsin mesela
yorum yapacak herkesin bunu söyleyeceğine emindim fakat baskı sonrasında söylediğiniz kısım yani ''doğru'' kelimesi oldukça iyi çıktı ve logo boyutunun iyi olduğunu düşünüyorum tabiki bunlar benim düşüncelerim sizin düşüncelerinize de aynı zaman da sayqı duyuyorum yorumlar için teşekkür ederim...
Eğitimde tercih yazısı göz yoruyor açıkçası çok büyük , onu biraz küçük ve düzenli tutup diğer sbs - lys vb ve ödül kısmı daha vurgulu yapılabilirdi diye düsünmekteyim , iyi çalışmalar
Eğitimde tercih yazısı göz yoruyor açıkçası çok büyük , onu biraz küçük ve düzenli tutup diğer sbs - lys vb ve ödül kısmı daha vurgulu yapılabilirdi diye düsünmekteyim , iyi çalışmalar