Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

prison break (afis tasarımım)

baboon

🌱Yeni Üye🌱
ilk afişim...
prisonbreakak7.png

Benzer konular

dennisco

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Objelerin kesim yerlerindeki geçişe biraz daha dikkat etmeni öneririm,çok keskin olmuş buda haliyle yapaylık veriyor..Bir de renk uyumunu hiçbirzman gözardı etme derim..Arkaplan la ön deki objeler arasındaki uyum + font renkleri tekrar düşünmen gereken şeyler bence: )

Ama yinede ilk olarak gayet başarılı denilebilir..Emeğine sağlık..

rapid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o elleri photoshopta seçtiysen daha dikkatli pathlemeni tavsiye ederim corelde yaptıysanda biraz daha uğraşman gerekiyo...
onun dışında yazıların büyüklüğünü iyi ayarla..
I like prison break.. :)

baboon

🌱Yeni Üye🌱
oradaki elleri ben photoshopta kestim..
görsellerde aradım bulamayınca diziden kesmek zorunda kaldım. o yüzden biraz sorun cıktı...
degerli yorumlarınız için teşekkür ederim..
I like prison break:D

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
Rutuşunu fazla vermişsin

yunusumdur

🌱Yeni Üye🌱
Keşke yazdığın gibi Fida Filmden ya da Mithatpaşa dan çıkmış olsaydı Prison Break =) Dünyanın en iyi dizisini çıkartmanın sevincini yaşardık..

Afiş hakkında söylenecek çok şey var aslında, Ama benim afişte en itici bulduğum şeyleri söylemek istiyorum. Background , Oyuncular ve Lanet Syclla yı tutan eller olarak 3 katman olarak tasarlamışsın bence bu kadar katman çok fazla.Ayrıca yazı fontu dizi için çok sert. Tv serisi yapımlarda daha sade anlaşılabilir yazı fontu tercihimdir.
Birde renk uyumu çok önemli,biraz göz ayarın ve renk bilgin varsa kolaylıkla olmasa bile biraz uğraşla renk uyumunuda çözebiilrsin.

Görsellerin kenarlarındaki çapakları, el alışkanlığın olmadığı için söylemiyorum bile. Zamanla düzelecek hatalar onlar.

Son olarak ingilizcede İ şeklinde bir harf toktur, I olmalı.. =)

İyi Çalışmalar..

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
emegine sağlık arkadaşım ama ben birkaç şeye deginmek istiyorum
arkadaşların ddedikleri gibi fazla rutüş var ve birde kesilen insan figürleri fazla fethar vermişsin çok yapay duruyor...birde el resmini insan fügürlerinin renginde renk ayarlasan daha iyii duracagını sanıyorum çünkü el resmi orda sırıtmış arkadaşımm...

Grefakir

🌱Yeni Üye🌱
Dekupe çok kötü insan figürleri bacgroundla hiç uymamış renkler çok uyumsuz olmuş göze rahatsızlık veriyor tasarım olarak güzel düşünülmüş ama daha prof bi şekilde uygulansaymış ortaya çok daha iyi şeyler çıkabilirmiş.Eline emeğine sağlık bizimle paylaştığın için teşekkürler:)