Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

psd dosyasını illustratorde açmak?? acil!!

gladio44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşlar

ps de layer lı çalıştığım bir işi illustratore attığımda convert photoshop layers to object kutucuğunu işaretliyorum fakat iş tek bir layerda geliyor. Aynı şeyi corelde ayrı ayrı layerlar halinde geliyor. İllustratorde bunu nasıl yapabilirim???

SAYGILAR

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
Adobe Illustrator' da böyle bir seçenek yok benim bildiğim kadarıyla..

Pixel tabanlı değil vektörel tabanlıdır Illustrator..

numan aydin

🌱Yeni Üye🌱
import ettiğin image'ı seçip grubunu bozarsan layerlerın ayrıldığını görebilirisin.

Ruya_Es

🌟Usta Tasarımcı🌟
aynı sorun bendede var çalışmayı seçtiğim halde gurubu bozamıyorum bir türlü :/

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
şimdi arkadaşlar sizin versiyon kaç bilmiyorum ama ben CS5 kullanıyorum. Eğer psd dosyasını tutup da çalıştığım sayfaya koymak istediğimde dediğiniz problem bende de oluyor. bunu engellemek için üst kısımda (dosyaların adının yazdığı çubuk) psd dosyasını buraya sürüklüyorum. bana sorduğunda Convert Layers to Objects diyorum ve sorunsuz olarak açılıyor.

pinargursen

🌱Yeni Üye🌱
ben corelde vektörel çizim yaptığım nesneleri boyayamıyorum.kare üçgen vs içi doluyor.3 curve tool ile yaptığım nesenenin içini nasıl boyarımm :(

selimozan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
psd doyasını ılustratore katmanlı bir şekilde geliyor ama bütün katmanları göstermiyor malesef sorun nerden kaynaklanıyor acaba

mehmet_dogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Illustrator de PSD belgelerini katmanlı olarak görebilmek için Embed (Göm) yapmak lazım burada önünüze iki seçenek çıkacak bir tanesi birleşik şekilde al diğeri ise katmanlara ve karakterlere ayır dır.

*Illustrator dışarıdan alınan tüm dosyalararı Link olarak almaktadır.

Kolay Gelsin

selimozan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Embed (Göm) secenegi photoshopta nerde acaba bulamadım

mehmet_dogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Bendeki Illustrator Türkçe ama buradan kıyaslayarak diğerlerindede buluna bilir.

selimozan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mehmet bey photoshoptan ılustratore atarken bazı katmanları getirmiyor gruplandırma yapmadım photoshopta gön işelemindenmi bahsetmiştiniz bende türkçe kullanıyorum sorun yok

pinargursen

🌱Yeni Üye🌱
benim sorunumu bilen yok mu acaba.tamamen corelde çizilmiş bir nesne ben curve tool la çizdim.çizerken örneğin tshirt farklı farklı yerlerini çiziyorum.dolayısyla çizgiler birbirinden bağımsız olduğu için her çizgi tek parça gibi davranıyor.
çizgi olarak renk verebiliyorum ancak kapalı bir alanı neden dolduramıyorum.

ne yapmam lazım :(