Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Reklam Ajansına Grafiker (İst./Anadolu Yk.)

regorsel

🌱Yeni Üye🌱
facewom.jpg

İlan Bilgileri:
Firma: R&E Görsel Tasarım Reklam Hizmetleri San. ve Tic. Ltd.Şti.
Görev: Grafik Tasarım
Yer: İstanbul / Anadolu Yakası
Zaman Tipi: Full Time
İlanın Geçerlilik Tarihi: 10/12/10
İletişim Bilgileri:
İlgili Kişi: Sezai TOSUN
Telefon Numarası: +90 216 594 50 95 - 97
Mail Adresi: info@regorsel.com
Görev Tanımı
Kurumsal Kimlik, Katalog, broşür vb. tasrımların yapılarak baskıya hazırlanması ve arşivlenmesi.
Aranan Özellikler
Reklam ajansımızın grafik tasarım işlerini yürütebilecek bilgi ve tecrübeye sahip, kendine ve işine saygı duyan, sevdiği işi yapan azınlık içinde yer alan, pc ortamında çalışabilen , sabahları kahvaltı masamızdaki 4. kişi olabilecek, kahve ile arası iyi olan, bu metni okuduktan sonra tebessüm ederek neden olmasın diye düşünen arkadaşlardan cv ve portfolyolarını info@regorsel.com adresine göndermelerini rica ederiz.
Firma Hakkında
2 Kafadar arkadaşın iştiraki ve 25 şirketlik bir grubun desteği ile hızla büyüyen ve gelişen çizgi altı reklam işleri hazırlayıp satın alma hizmeti veren genç bir işletmeyiz.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

Gokhan_1986

🌱Yeni Üye🌱
Cv'im mail olarak sizlere yolladım ilginiz için teşekkürler.