Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

reklam ajansına tasarımcı ve web tasarımcı - Türkiye Geneli

cerebro

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.serhatsonmez.org
reklam ajansına tasarımcı ve web tasarımcı

Program/Seviye: Şirket / İş Tanımı
Bir çok markaya hizmet veren Bfarm tasarım markamıza, konseptüel düşünebilen, kurumsal kimliğe bağlı çalışabildiği gibi yeni fikirler üretmek konusunda kendine güvenen, Tecrübeli, tasarım diline hakim, Kurumsal kimlik
çalışmalarına yön verebilecek Creative Direktör- Art Direktör ve Yardımcı Grafiker arıyoruz.
Aranan Nitelikler
- Konusuyla ilgili Ön Lisans veya Lisans eğitimi almış
- Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign programlarına hakim
- Tercihen Freehand, 3DMax, Dreamveawer, HTML bilgisi sahibi
- Tasarımda görsel bütünlüğünün ne olduğunu bilen ve buna önem veren
- Fikir dağarcığına engel koymayan,
- Gözüyle hiza alabilecek kadar yetenekli ve tecrübeli olmayıp pixel, mm, punto gibi ölçü birimlerini kullanan
- Üniversitelerin grafik, görsel iletişim tasarımı, güzel sanatlar veya ilgili bölümlerinden mezun
- Benzer bir pozisyonda 3-5 yıl deneyimli
- Dijital zekası yüksek, görsel yönü güçlü, yaratıcı tasarımlar üretebilen, saha aktiviteleri ve farklı etkinlik fikirleri geliştirebilecek
- Dünyada ve ülkemizde yapılan sektörel yarışma ve etkinlikleri takip edecek ve özgün işler üretebilecek bilgi birikimine sahip Tasarımın oluşumundan üretim aşamısına kadar Tasarımın oluşumundan üretim aşamısına kadar
- Takım çalışmasına yatkın, hızlı, üretken, dinamik, disiplinli ve sorumluluk sahibi
- Tercihen İngilizce bilen,
- Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış
- Yaratıcılık, işlevsellik ile hız, kalite çatışmasında optimum noktayı yakalayabilen
- Tasarımın oluşumundan üretim aşamısına kadar baskı tekniği bilgiye haiz ve hakim olan, sorumluluk ve insiyatif alabilecek, Creative Direktör, Art direktör ve yardımcı Grafiker aramaktayız. Tercihen anadolu yakasında ikamet eden, bay ve bayan arkadaşlar tercihimizdir.
Lütfen Cv lerinize hangi pozisyonu talep ettiğinizi belirtiniz. Davet edilmeniz halinde geçmiş çalışma örnekleri ile birlikte dijital sunum hazırlayarak geliniz.
Ek Bilgiler
İş Alanı
Genel Yönetim
Grafik Tasarım
Web Tasarımı
Konsept Tasarım Geliştirme
Reklam
Sanat Yönetmenliği
Grafik Operatörlüğü
Organizasyondaki YeriUzman
Çalışma ŞekliTam zamanlı
Deneyim2-5 yıl
Çalışma Yeri
İstanbul - Asya - Türkiye
Yayınlanma Tarihi24. 06. 2013
Son Başvuru Tarihi14. 07. 2013
İşe Alınacak Personel Sayısı1
Sektörler
REKLAM
Eğitim Durumu
Lisans Öğr.
Lisans
Yük. Lisans Öğr.
Yüksek Lisans

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

E-posta: serhatsonmezz@gmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.